⚡ تازه ترین‌ها
بانکداریپرس
مرجع تخصصی اخبار مالی

۲۷ خردادماه؛ نخستین جشنواره نوآوری «سپ‌ایده» با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد

۲۷ خردادماه؛ نخستین جشنواره نوآوری «سپ‌ایده» با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد
مراسم اختتامیه نخستین دوره جشنواره نوآوری «سپ‌ایده» با حضور مدیرعامل، مدیران ارشد و جمعی از کارکنان شرکت پرداخت الکترونیک سامان (سپ) روز ۲۷ خردادماه در هتل ارم تهران برگزار شد و برگزیدگان نهایی این رویداد معرفی شدند. به گزارش روابط عمومی پرداخت الکترونیک سامان (سپ)، این جشنواره با هدف شناسایی و پرورش ایده‌های خلاقانه کارکنان […]

مراسم اختتامیه نخستین دوره جشنواره نوآوری «سپ‌ایده» با حضور مدیرعامل، مدیران ارشد و جمعی از کارکنان شرکت پرداخت الکترونیک سامان (سپ) روز ۲۷ خردادماه در هتل ارم تهران برگزار شد و برگزیدگان نهایی این رویداد معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی پرداخت الکترونیک سامان (سپ)، این جشنواره با هدف شناسایی و پرورش ایده‌های خلاقانه کارکنان و تبدیل آن‌ها به راهکارهایی برای توسعه کسب‌وکار و بهبود تجربه مشتریان شکل گرفت و در نخستین دوره خود با استقبال گسترده همکاران سپ از سراسر کشور همراه بود.

در ابتدای مراسم، ویدئویی در پاسداشت زنده‌یاد آرش نکوئی‌مهر، از همکاران فقید سپ و خالق ایده USSD در ایران پخش شد؛ ایده‌ای که در زمان خود تحولی در حوزه خدمات پرداخت موبایلی ایجاد کرد.

بر اساس آمارهای ارائه‌شده در این رویداد، در نخستین دوره جشنواره سپ‌ایده ۵۸۲ نفر از کارکنان شرکت با ثبت ۱۴۷۶ ایده در سامانه این جشنواره مشارکت کردند؛ آماری که نشان می‌دهد حدود ۳۰ درصد از کارکنان سپ در این رویداد نوآورانه حضور داشته‌اند.

در فرآیند ارزیابی ایده‌ها، پس از غربالگری اولیه، ۵۳ ایده وارد مرحله داوری شد و در ادامه، این تعداد به ۲۳ ایده و در نهایت ۷ ایده برای حضور در مرحله فینال کاهش یافت. این ایده‌ها شامل ۴ ایده گروهی و ۳ ایده فردی بودند که در مراسم اختتامیه توسط صاحبان ایده ارائه شدند.

خلق نوآوری باید به بهبود تجربه مشتری منجر شود

در ادامه مراسم، احسان ترکمن، مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سامان با تأکید بر ظرفیت بالای سرمایه انسانی سپ در خلق ایده‌های نوآورانه گفت: «بدنه سپ ظرفیت بسیار مناسبی برای خلق ایده دارد. همکاران ما از نزدیک با فرآیندها و محصولات شرکت آشنا هستند و علاوه بر آن، می‌توانند از تجربیات خود در سایر کسب‌وکارها برای خلق ارزش استفاده کنند.»

او افزود: «با استفاده از این ایده‌ها می‌توان کسب‌وکار را با حوزه‌های بانکداری، پرداخت الکترونیک و فناوری‌هایی که در سپ وجود دارد پیوند زد و مسیرهای تازه‌ای برای توسعه خدمات ایجاد کرد.»

مدیرعامل سپ همچنین ابراز امیدواری کرد ایده‌های راه‌یافته به مرحله نهایی به محصولات و خدمات عملیاتی تبدیل شوند و گفت: «امیدواریم هفت ایده‌ای که به فینال رسیده‌اند به محصولات خلاقانه‌ای تبدیل شوند و در نهایت به بهبود تجربه مشتری و ارتقای فرآیندهای کسب‌وکاری منجر شوند.»

ترکمن در ادامه با اشاره به اهمیت حمایت از ایده‌ها در سازمان تأکید کرد: «ایده‌ها باید با بازخورد مناسب مواجه شوند تا انگیزه ایده‌پردازی در سازمان تقویت شود. منتورینگ و هدایت ایده‌ها نیز به پخته‌تر شدن آن‌ها کمک می‌کند.»

یک‌سوم اهالی سپ به نوآوری فکر می‌کنند

در بخش ارائه گزارش جشنواره، حسام‌الدین ناظری، مدیر طراحی و اجرای استراتژی شرکت سپ با اشاره به هدف شکل‌گیری این رویداد گفت: «فرایندی را در شرکت آغاز کردیم تا تیم سپ بیش از گذشته به خلاقیت و نوآوری فکر کند. امروز که به مرحله فینال رسیده‌ایم، بیش از هر چیز به تداوم این مسیر می‌اندیشیم تا فرهنگ نوآوری هر سال در سازمان تقویت شود.»

او با بیان اینکه جشنواره سپ‌ایده از ۲۰ مهرماه ۱۴۰۴ آغاز به کار کرده است، افزود: «تمام همکاران در ستاد و شعب سراسر کشور امکان حضور در این رویداد را داشتند و در نهایت ۱۴۷۶ ایده در سامانه جشنواره ثبت شد که برای نخستین دوره آماری قابل توجه و فراتر از انتظار بود.»

ناظری همچنین به آمار مشارکت کارکنان اشاره کرد و گفت: «۴۷ درصد از شرکت‌کنندگان را کارشناسان و حدود ۳۹.۵ درصد را پشتیبانان تشکیل می‌دادند و سایر سطوح سازمان نیز در این رویداد مشارکت داشتند. به عبارتی، از هر سه نفر در شرکت، یک نفر در جشنواره سپ‌ایده حضور داشت.»

در ادامه مراسم، هفت تیم و صاحب ایده راه‌یافته به مرحله نهایی، طرح‌های خود را در حضور هیئت داوران ارائه کردند.

داوری مرحله نهایی این جشنواره توسط پنج نفر از معاونان و مدیران شرکت سپ انجام شد.

در بخش پایانی مراسم نیز از برگزیدگان مرحله نیمه‌نهایی و اعضای هیئت داوران تقدیر شد و در نهایت رتبه‌های اول تا هفتم نخستین جشنواره سپ‌ایده معرفی و جوایز آنان اهدا شد.

گفتنی است، جشنواره سپ‌ایده با هدف تبدیل نوآوری و ایده‌پردازی به بخشی پایدار از فرهنگ سازمانی سپ طراحی شده است و این رویداد در سال‌های آینده نیز به‌صورت مستمر برگزار خواهد شد تا مسیر خلق ایده و تبدیل آن به راهکارهای عملیاتی ادامه پیدا کند.

منبع این گزارش:

این خبر به صورت خودکار توسط پلتفرم BankdariPress از خبرگزاری راه پرداخت استخراج شده است.

مشاهده متن کامل
خانه
جستجو
آرشیو