پنج شنبه 8ام آذر 1403

آشنایی با غذاهای چربی سوز

از دست دادن چربی تنها هنگامی اتفاق می افتد که بدن کالری بیشتری بسوزاند و ذخایر لیپیدی را برای ایجاد انرژی تجزیه کند. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازسرویس ترجمه ایمنا”، این روزها لاغری، دغدغه بسیاری از افراد است، به گونه ای که برای لاغر شدن تقریبا هر روشی را امتحان می […]

438 Views


از دست دادن چربی تنها هنگامی اتفاق می افتد که بدن کالری بیشتری بسوزاند و ذخایر لیپیدی را برای ایجاد انرژی تجزیه کند.

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازسرویس ترجمه ایمنا”، این روزها لاغری، دغدغه بسیاری از افراد است، به گونه ای که برای لاغر شدن تقریبا هر روشی را امتحان می کنند.

مصرف غذاهای چربی سوز در کنار رژیم تناسب اندام، یکی از راهکارهایی است که به سوزاندن ذخایر چربی بدن کمک می کند.

از آنجا که بیشتر مکمل های “چربی سوز” موجود در بازار خطرساز و ناکارآمد است، در ادامه به معرفی بعضی غذاها می پردازیم که نقش موثری در افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش چربی ها دارد: ماست یونانی ماست یونانی تقریباً دو برابر سایر ماست های معمولی پروتیین دارد.

این ماست مدت بیشتری در معده می ماند و باعث احساس سیری طولانی تری در افراد می شود.

از آنجا که در تهیه این ماست، باکتری ها قند موجود در شیر را می شکنند، برای افرادی که قدرت تحمل لاکتوز را ندارند، هضم راحت تری ایجاد می کند.

ماست یونانی به دلیل اینکه منبع غنی از پروتیین محسوب می شود؛ برای افرادی که نباید از گوشت استفاده کنند، انتخاب خوبی است.

دارچین بعضی از مطالعات حاکی از آن است که دارچین تأثیر پایداری بر سطح قند خون دارد؛ این موضوع می تواند اشتها را به ویژه در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم کاهش دهد.

تقریباً همه افراد می توانند از دارچین به شکل سنتی خود بهره مند شوند.

ریختن مقداری از این ادویه داخل قهوه، چای یا ماست باعث ایجاد طعم شیرین بدون افزودن کالری در آن ها می شود.

فلفل تند فلفل تند دارای یک ماده شیمیایی بدون بو به نام “کپسایسین” است.

به نظر می رسد کپسایسین باعث کاهش اشتها شده و سرعت سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.

همچنین این ماده شیمیاییتوانایی زیادی در بالا بردن سوخت و ساز بدن داشته و میزان چربی سوزی بدن را افزایش می دهد.

کپسایسین موجود در فلفل قرمز بر هر دو نوع چربی های سفید و قهوه ای بدن تاثیرگذار است.

چای سبز نتایج چندین مطالعه نشان می دهد چای سبز با تحریک بدن به سوزاندن چربی، می تواند باعث کاهش وزن شود.

این نوع چای حاوی “کاتچین” (Catechin) است، نوعی ماده فیتوشیمیایی که به طور موقت بر متابولیسم تأثیر می گذارد.

برگ های چای سبز دارای ترکیبات ضد التهابی و سم زدایی است که به محافظت از بدن در برابر تهدید رادیکال های آزاد کمک می کند.

برای به دست آوردن فواید بیشتر، شاید لازم باشد چندین بار در روز چای سبز نوشیده شود.

گریپ فروت این میوه جادویی با ایجاد کالری کمتر در بدن، باعث احساس سیری می شود.

دلیل این امر آن است که هضم فیبر محلول موجود در آن به زمان بیشتری نیاز دارد.

مصرف نیمی از گریپ فروت یا یک لیوان آب گریپ فروت قبل از غذا، به پر شدن معده کمک می کند؛ بنابراین افراد در طول وعده غذایی خود کالری کمتری مصرف می کنند.

هندوانه غذاهای سرشار از آب، فضای بیشتری از روده را اشغال می کند.

این امر به بدن سیگنالی ارسال می کند که فرد به اندازه کافی غذا خورده و فضای کمتری برای سایر غذاها باقی مانده است.

بسیاری از میوه ها و سبزیجات خام سرشار از آب و مواد مغذی بوده و کالری اندکی دارد؛ در این میان هندوانه نمونه ای عالی محسوب می شود.

این میوه منبع خوبی از آنتی اکسیدان لیکوپن است و از ویتامین های A و C بهره می برد.

سیب و گلابی میزان آب موجود در گلابی و سیب زیاد است؛ مصرف این میوه ها همراه با پوست، باعث جذب فیبر بیشتر می شود که این امر احساس سیری طولانی تری ایجاد می کند.

با خوردن میوه های کامل به جای آب میوه، فیبر بیشتری وارد بدن می شود.

همچنین جویدن میوه ها به جای نوشیدن اسموتی، باعث طولانی تر شدن زمان مصرف میوه شده و سوختن مقدار کمی کالری، هنگام جویدن آن ها می شود.

کلید واژه ها: چربی – چربی سوز – ماست – شیمیایی – یونانی – افزایش – دارچین – کاهش – افزایش سوخت و ساز – کالری – سوزاندن – فلفل – ماده – از دست دادن – احساس – اشتها – قهوه – لاغر – کاهش وزن – سم زدایی – پایداری – قهوه ای – قند خون – باکتری – مطالعه – انتخاب – امتحان – طولانی – انرژی – سرویس

لینک منبع

قالب وردپرس