دانلود مقاله مراقبت پرستاری از بیمارنیازمند ایلئوستومی
دانلود مقاله مراقبت پرستاری از بیمارنیازمند ایلئوستومی (مراقبت پرستاری از بیمارنیازمند ایلئوستومی ) بازدید کننده گرامی امروز یک مقاله کامل از شرح (مراقبت پرستاری از بیمارنیازمند ایلئوستومی ) برای شما اماده کرده ایم . – (مراقبت پرستاری از بیمارنیازمند ایلئوستومی ) بازدید کننده گرامی امروز یک مقاله کامل از شرح (مراقبت پرستاری از بیمارنیازمند ایلئوستومی […]
دانلود مقاله مراقبت پرستاری از بیمارنیازمند ایلئوستومی (مراقبت پرستاری از بیمارنیازمند ایلئوستومی ) بازدید کننده گرامی امروز یک مقاله کامل از شرح (مراقبت پرستاری از بیمارنیازمند ایلئوستومی ) برای شما اماده کرده ایم .
– (مراقبت پرستاری از بیمارنیازمند ایلئوستومی ) بازدید کننده گرامی امروز یک مقاله کامل از شرح (مراقبت پرستاری از بیمارنیازمند ایلئوستومی ) برای شما اماده کرده ایم .
خلاصله و مقدمه ای از این مقاله در زیر اماده است که شما میتوانید ان رو مطالعه فرمایید و در صورت تمایل انرا با مبلغ بسیار ناچیزی تهیه کنید.
مراقبت پرستاری از بیمارنیازمند ایلئوستومی برخی از بیماران مبتلا به بیماری التهابی روده در نهایت برای کنترل نشانه های بیماری وپیشگیری از عوارض نیازمند تغییردایمی از مسیر دفع مدفوع هستند.
مراقبت پرستاری قبل از عمل ایلئوستومی (سوراخ کردن ایلئوم) · قبل از انجام جراحی لازم است جایگزینی مایع ، خون وپروتئئن انجام شود.
· از آنتی بیوتیکها بصورت پروفیلاکسی مصرف شود.
· رژیم بیمارکم باقیمانده می باشد.
· قبل از عمل محل مناسب دهانه ایلئوستومی در روی شکم را علامتگذاری می کنند این محل باید دوراز جوشگاه ، چین وضایعات استخوانی باشد.
· اطلاعات لازم در مورد این عمل بااستفاده از جزوات آموزشی وبحث وگفتگو در اختیار بیمار گذاشته می شود همچنین آموزش قبل از عمل شامل نحوه جمع آوری ترشحات خارج شده از دهانه رادراختیار او قرار دهید.
مراقبت پرستاری بعداز عمل : · مواقبت از زخم ناحیه عمل ضروری می باشد.
· دهانه ایلئوستومی از نظر رنگ واندازه مشاهده می شود.
· روی ایلئوستومی کیسه ای پلاستیکی قرار داده می شود که باچسب محکم به پوست اطراف دهانه چسبا نده می شود.
· خروج مدفوع از ایلئوستومی باید 72 ساعت بعد از عمل آغاز شود.
محتویات روده داخل کیسه پلاستیکی تخلیه می شود وبدین ترتیب با پوست تماس پیدا نمی کند.
باپرشدن کیسه ، کیسه جدا شده ومایع جمع شده اندازه گیری می شود .
مقدار دفع مایع از ایلئوستومی روزانه ممکن است بالغ به 1000 تا 2000 میلی لیتر باشد.
وجود ساکشن بینی معده ای نیز بخشی از مراقبت فوری بعد از عمل اختصاص دارد.
هدف از ساکشن بینی معده ای جلوگیری از تجمع گاز ومایع در معده است.
بعد از جارج کردن نسوندبینی معده ای چند جرعه آب ساده به بیمار داده می شود ودر صورت تحمل به تدریج رژیم غذایی بیمار ازآب ساده به رژیم معمولی تغییر خواهد کرد.
بروز تهوع، نقع شکم ممکن است نشان دهنده مسدودشدن سوندباشد که در این صورت باید گزارش داده شود تشویق این بیماران به راه رفتن وحرکت الزامی می باشد.
با پایان یافتن هفته اول پانسمان داخلی ناحیه رکتوم برداشته می شود یک ساعت قبل از انجام این رویه بدلیل دردناک بودن از داروی مسکن استفاده می شود سپس ستششوی ناحیه پرینه 2تا3 بار درروز انجام می گیرد تا بهبود کامل حاصل آید.
بیمار ممکن است فکر کند که همه از ایلئوستومی او با خبرند تنها راه ممکن حمایت پرستاراز بیمارایلئوستومی می باشد پرستار می تواند باداشتن مشاوره های متعدد باپزشک ، روانشناس روانپزشک و…….
باعث ایجاد هماهنگی از مراقبت از بیمار شود.
امکان ملاقات با فرد مشابه دارای استومارا برای بیمار فراهم آورید بیمار معمولا به دلیل از دست دادن کنترل ارادی برای دفع روده ای اضطراب دارد باید به او چگونگی آماده کردن کیسه مناسب را آموزش دهید.
کیسه ای را انتخاب کنید که کاملا با اندازه استوما تناسب داشته باشد در حدود 3میلی متر فاصله بین لبه استوها وکیسه وجود داشته باشد.
کلید واژه ها: بیمار – پرستاری – مراقبت – مقاله – نشانه های بیماری – بیماری – دانلود – بینی – صورت – اندازه گیری – آموزش – امروز – پوست – رژیم – بیماران – اطلاعات – مطالعه – عوارض – جراحی – ساعت – خروج – مبلغ – مصرف – تجمع – میلی