شنبه 3ام آذر 1403

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از گروه صنعتی و پژوهشی زر بازدید کرد

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از گروه صنعتی و پژوهشی زر، محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و نیز دکتر انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در سفر یک‌روزه به استان البرز از مجموعه‌های تولیدی و دانش بنیان گروه صنعتی و پژوهشی زر، بازدید […]

443 Views


به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از گروه صنعتی و پژوهشی زر، محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و نیز دکتر انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در سفر یک‌روزه به استان البرز از مجموعه‌های تولیدی و دانش بنیان گروه صنعتی و پژوهشی زر، بازدید کردند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در بازدید از گروه زر، با اشاره به اینکه اقداماتی که در سال‌های اخیر در این گروه صنعتی صورت گرفته ارزشمند و قابل تقدیر است، گفت: این گروه صنعتی بر مبنای نیاز مردم عزیزمان در حوزه مواد غذایی فعالیت می‌کند که بسیار نکته قابل تأملی است.

وی افزود: ظرفیت این مجموعه از نظر نرخ صادرات در جایگاه قابل قبولی است، جایگاهی که از نظر ارزآوری و تعاملات بین المللی بسیار قابل توجه است.

پور ابراهیمی با بیان مزیت تکمیل چرخه فرایند تولید در این گروه صنعتی تاکید کرد: فرایند تولید در پالایشگاه غلات زر ارزش افزوده و مزیت اقتصادی به دنبال دارد که نباید این مزایا را نادیده گرفت.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به فعالیت‌های دانش بنیان این شرکت، ادامه داد: ظرفیت تولیدات گروه صنعتی و پژوهشی زر بر پایه دانش علمی استوار است و باید گره خوردن یک مجتمع صنعتی را با علم و دانش یک ارزش دانست.

پور ابراهیمی خاطر نشان کرد: امیدواری ما در خصوص گروه صنعتی زر در سال‌های آینده این است که با حفظ کیفیت و بازارهای داخلی مسیر پیشرفت و در مسیر کسب بازارهای وسیع‌تر در سطح جهان گام بردارد.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به همراهی نهادهای مسئول در حمایت از بنگاه‌های اقتصادی پر توان، گفت: باید به بنگاه‌هایی که با ظرفیت فول فعالیت می‌کنند کمک کرد تا جایگاه خود را در ارزآوری و اشتغالزایی حفظ کنند.

رئیس کمیسیون اقتصادی در این بازدید از طرح‌های در دست اجرای مجلس در راستای شعار رونق تولید خبر داد و گفت: تلاش ما این است که موانع سر راه مجتمع‌های تولیدی را کمتر کنیم و در این زمینه برنامه‌هایی در خصوص اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده، کاهش نرخ مالیات عملکرد بنگاه‌های تولیدی، اصلاح قانون بانکداری واصلاح قانون بانک مرکزی که کاملاً مرتبط با حوزه بانکداری است تا پایان سال ۹۸ در دست اجرا قرار دارد.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

لینک منبع

قالب وردپرس