استقرار مرکز نوآوری در بانک رفاه نقطه عطف تحولات مثبت برای تأمین نیازهای مشتریان است
مدیر عامل بانک رفاه گفت: استقرار مرکز نوآوری در بانک رفاه نقطه عطف تحولات مثبت برای بانک و توسعه دانش، علم و پژوهش یکی از شروط اصلی تأمین نیازهای مشتریان است. به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر سهمانی در آئین افتتاح مرکز نوآوری بانک رفاه […]
مدیر عامل بانک رفاه گفت: استقرار مرکز نوآوری در بانک رفاه نقطه عطف تحولات مثبت برای بانک و توسعه دانش، علم و پژوهش یکی از شروط اصلی تأمین نیازهای مشتریان است.
به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر سهمانی در آئین افتتاح مرکز نوآوری بانک رفاه با بیان اینکه این اقدام سرآغاز تحولات اساسی در آینده خواهد شد، گفت: تردیدی نیست که این مرکز می تواند سر آغاز تحولات کمّی و کیفی بسیاری در بانک شود.
مدیر عامل بانک رفاه با ابراز امیدواری از اینکه این مرکز آغازی برای تحولات جدی در رشد فرهنگ و توسعه اکوسیستم نوآوری در بانک و توسعه رویکردهای مدیریت شود خاطرنشان ساخت: با آغاز به کار این مرکز میزان بهره مندی بانک از مزایای فناوری های نوین در حوزه های مختلف افزایش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه در نظام بانکی و بانک رفاه جای کار بسیار وجود دارد افزود: برای آنکه بتوانیم نیازهای مشتریان را تأمین کنیم و سبد خدمات بانک را متنوع سازیم یکی از شروط اصلی توسعه دانش، علم و پژوهش در بانک است.
دکتر سهمانی با اشاره به اینکه طی سالهای اخیر شاهد تحولات خوبی در بانک بوده ایم گفت: استقرار مرکز نوآوری در بانک رفاه نقطه عطف تحولات مثبت در بانک است. این مرکز با مشارکت دانشگاه شریف و در نزدیکی پارک علم و فناوری این دانشگاه مستقر شده است. شریک علمی بانک در این مرکز یکی از قدیمی ترین حوزه های علمی و پژوهشی در کشور است که امیدواریم بانک منافع مطلوبی از این شراکت کسب کند.
مدیر عامل بانک رفاه با تصریح اینکه چشم انداز بانک در سال 1400 تمایز است اظهار داشت: اگر به دنبال ایجاد یک بانک متمایز هستیم، استقرار این مرکز می تواند تاثیر مطلوبی در عینیت بخشی به آن داشته باشد. علاوه بر سایر فعالیت های جاری بانک باید از علم، دانش و پژوهش و به ویژه تکنولوژی های اطلاعاتی و ارتباطاتی به نحو احسن استفاده کنیم تا خدمات و محصولات متمایز داشته باشیم. استقرار یک بانک نوآور بدون بهره مندی از مزیت نوآوری امکان پذیر نیست.
وی با تصریح اینکه تمامی حوزه های بانک مهم و تاثیر گذار هستند خاطرنشان ساخت: حوزه پژوهش و نوآوری از جمله حوزههای مهم و حساس در فعالیت های یک سازمان محسوب می شود. برای توسعه و تعالی سازمان توجه ویژه به این بخش لازم و ضروری است.
مدیر عامل بانک رفاه در خاتمه گفت: امروز یک شروع جدی برای پژوهش و نوآوری در بانک است که از یک زاویه عالمانه به مسائل و رویدادهای روز می نگرد و از فرصت های موجود برای ارتقای کیفیت محصولات و خدمات استفاده می کند.
رحمتی عضو هیأت مدیره بانک رفاه نیز در این مراسم طی سخنانی با اشاره به برخی از کلان روندها در صنعت بانکداری و ضرورت همگام سازی بانک با تغییرات محیطی خاطرنشان ساخت: بانک رفاه همراستا با تغییرات محیطی طی سالهای اخیر اقدام به تغییر مدل کسب و کار خود کرده است.
وی ادامه داد: وجود یک مرکز نوآوری که بتواند به پیاده سازی موفق مدل جدید کسب و کار بانک و توسعه آن کمک کند یک الزام بود که خوشبختانه این مرکز امروز افتتاح شد.
عضو هیأت مدیره بانک رفاه با بیان اینکه مدل کسب و کار بانک امروز با یک مدل معرفی محسوب می شود اظهار داشت: مرکز نوآوری در پی ارتقای مدل جدید کسب و کار بانک است و امیدواریم با بهره مندی از فرصت های محیطی و همچنین حمایت و تعامل تمامی ارکان بانک این مرکز بتواند به اهداف عالی خود جامه عمل بپوشاند.
رحمتی با بیان اینکه خروجی این مرکز شناخت نیازهای مشتریان و اقدام در جهت ارضای آن است گفت: در این مسیر باید با استفاده از تمامی ابزارها و زیر ساخت ها گام برداشته شود. امیدواریم با تعاملات صورت گرفته با مراکز علمی کشور این مرکز به منزله یک اقدام ویژه در نظام بانکی مطرح شود.
در ادامه مراسم دکتر ویسی مدیر مرکز نوآوری بانک نیز طی سخنانی با تصریح اینکه امروزه نوآوری یک خواست نیست بلکه یک الزام و باید است گفت: امروزه رقبای بانک استارتاپ های کوچکی هستند که مجدانه مشغول پژوهش و نوآوری هستند. امیدواریم این مرکز بتواند فاصله بانک با سرعت تحولات را کاهش دهد.
در این رویداد دکتر رحمانی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و رئیس هیأت مدیره شرکت دیجی کالا نکست نیز در سخنانی به تشریح روندهای نوآوری در ایران پرداخت و گفت: ایران تاکنون شاهد سه موج نوآوری بوده که شامل شناسایی نقاط خالی بازار، ما می توانیم و استارتاپ های مبتنی بر تکنولوژی بوده است.