«بانک مرکزي کويت» خدمات مالي فينتکی را شدت می دهد/توسعه استارتاپهای فین تکی در «شیخنشینها»
با ورود کويت به عرصه ارائه خدمات فينتک، رقابت بين کشورهاي منطقه شدت بيشتري گرفته است. به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک به نقل از رویترز بانک مرکزي کويت قصد دارد استفاده از فناوريهاي فينتک را شدت ببخشد. بانک مرکزي اين کشور، راهنماي رگولاتوري مربوط به شرکتهايي که مايلند محصولات و سرويسهاي نوين فينتک […]
با ورود کويت به عرصه ارائه خدمات فينتک، رقابت بين کشورهاي منطقه شدت بيشتري گرفته است.
به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک به نقل از رویترز بانک مرکزي کويت قصد دارد استفاده از فناوريهاي فينتک را شدت ببخشد.
بانک مرکزي اين کشور، راهنماي رگولاتوري مربوط به شرکتهايي که مايلند محصولات و سرويسهاي نوين فينتک را به بوته آزمايش بگذارند، صادر کرده است.
اين چارچوب آزمايشي که اصطلاحاً سندباکس (sandbox) نام دارد، شامل چهار مرحله است و طي آن، نمايندگاني از بانکهاي محلي به يک کارگروه ويژه بانک مرکزي ميپيوندند و در آنجا، محصولات و خدمات ارائه شده را مورد ارزيابي و بررسي قرار ميدهند.
گفتني است در چند سال اخير، کشورهاي جنوبي منطقه خليج فارس، به استفاده از فناوريهاي نوين مالي روي آوردهاند و در اين حوزه، رقابتي بين آنها شکل گرفته است.
هر يک از اين کشورها ميکوشد خود را به عنوان طلايهدار حرکت فناوريهاي مالي در منطقه معرفي نمايد.
به عنوان مثال، بحرين يک واحد رگولاتوري فينتک تاسيس کرده است و شيخنشينهاي ابوظبي و دبي نيز در حال توسعه استارتآپ فينتکي خود هستند.
منبع:سایت شرکت خدمات انفورماتیک ایران