جمعه 2ام آذر 1403

تحریم ها برخلاف جریان جهانی شدن و محکوم به شکست است

مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه تراکنش ایران صبح امروز با حضور چهره های حوزه بانکداری،فن آوری و فضای مجازی کشور در سالن همایش محل دائمی نمایشگاههای بین المللی شهرداری تهران در بوستان گفتگو برگزار شد. پایگاه خبری بانکداری الکترونیک،حمیده قاسمی:در این مراسم ابوالحسن فیروز آبادی؛دبیر شورای عالی فضای مجازی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی […]

386 Views



مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه تراکنش ایران صبح امروز با حضور چهره های حوزه بانکداری،فن آوری و فضای مجازی کشور در سالن همایش محل دائمی نمایشگاههای بین المللی شهرداری تهران در بوستان گفتگو برگزار شد.

پایگاه خبری بانکداری الکترونیک،حمیده قاسمی:در این مراسم ابوالحسن فیروز آبادی؛دبیر شورای عالی فضای مجازی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی با تشریح تحولات فعلی جهان در حوزه فن آوری و فضای مجازی گفت:تکنولوژی فضای مجازی موجب بسط فضای ذهنی و عینی بشر می شود و بین فضای مجازی و واقعی پیوستگی محکمی وجود دارد؛بنابراین نمی توانیم در فضای واقعی زندگی کنیم و نسبت به فضای مجازی بی تفاوت باشیم.

وی با اشاره به مباحث جهانی شدن و انحصارطلبی برخی قدرت های بزرگ جهانی در عرصه تکنولوژی خاطرنشان کرد:امروزه شاهد انحصار تکنولوژیکی آمریکا هستیم و دیگران نیز تنها تحت لایسنس های آمریکایی کار می کنند.آمریکایی ها سعی می کنند در حوزه پلتفرم ها نیز بازیگر اصلی باشند و کشورهای در حال توسعه نیز چنانچه حرکت هايي دارند،حرکت های چسبنده به زمین است.

فیروزآبادی با تاکید بر لزوم جلوگیری از ایجاد انحصار و شبه انحصار در فضای مجازی گفت:از آن جایی که جریاناتی که در دنیا در حوزه تکنولوژی صورت می گیرد همواره در معرض تعرض است،برای حفظ استقلال خود باید از این انحصارات و شبه انحصاراتی که در فضای مجازی در راستای جهانی شدن اتفاق می افتد جلوگیری کنیم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر ضرورت ورود نوآوری به اقتصاد دنیا یادآور شد:چنانچه این مهم رخ ندهد،اقتصاد ممکن است نتواند پاسخگوی نیازهای تامین شغل جوامع باشد.بنابراین باید در توسعه صنعت به نوآوری ها توجه کنیم و نسبت به فن آوری های روز دنیا بی تفاوت نباشیم.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به بزرگی دولت و وجود خلاء های خلاهای تکنولوژی در کشور اظهار کرد:آنچه اکنون در کشورهای توسعه یافته به عنوان صنعت چهارم دنبال می شود،بر پایه ICT است و امروز کمپانی های فعال در صنعت رسانه جزو بزرگترین کمپانی های جهان هستند.

فیروزآبادی با بیان این که مواضع آمریکا در تحریم ایران با جریان جهانی شدن مغایر است گفت:آمریکا با اعمال تحریم ها در برابر تجارت و اقتصاد آزاد ایستاده است،چون دیگر کشورها را اجبار می کند که با کشوری تجارت نکنند.این رفتار آمریکا به دلیل مغایرت با جریان جهانی شدن محکوم به شکست است،چون دولت ها به عنوان نماینده ملت ها در برابر جریان ترامپیزم خواهد ایستاد. آمریکا نمی تواند این مساله را بر مردم جهان تحمیل کند و بشریت در برابر این مساله می ایستد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی شرایط فعلی را برای درس گرفتن مناسب خواند و یادآور شد:درس ما از این اتفاق این است که آمریکایی ها اقتصاد خود را جوري در دنیا طراحی کرده اند که همواره انحصار و قدرت داشته باشند و بر اساس آن بتوانند خواسته خود را برای دیگران اجبار کنند،ما نیز باید در حوزه تکنولوژی تلاش کنیم تا انحصار را بشکنیم و نگذاریم تحریم کنندگان به اهداف خود برسند.

امیر ناظمی؛معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به سرعت تغییرات در حوزه فن آوری گفت:اگر امروز بحث بانکداری بدون شعبه مطرح می شود،به دلیل پیشرفت فن آوری در حوزه بانکداری است و باید این فن آوری را بپذیریم و آن را بومی کنیم تا از دنیا عقب نمانیم.

وی نقش آفرینان جدید عرصه فن آوری را پرنفوذ خواند و افزود:امروز بانکداری، عرصه بازی بازیگران جدیدی است که باید در کنار آنها قرار گرفته و در راستای اهداف توسعه کشور آنها را یاری کرد.

                 

محمد بیات؛مدیر عامل مرکز فابا و دبیر نمایشگاه تراکنش نیز با اشاره به اهداف این نمایشگاه در تبدیل ایران به مرکز ثقل تراکنش و خاورمیانه گفت:راهی که انتخاب کرده ايم بی شک به هدف خواهد رسید.

وی با تاکید بر لزوم تمرکز بر بخش خصوصی و حمایت این بخش به خصوص در شرایط کنونی خاطرنشان کرد:بر اساس مدل توسعه هزاره سوم بخش دولتی باید میدان را برای بخش خصوصی خالی کند و به دنبال کار خود برود.

مدیر عامل مرکز فابا با روشن خواندن راه توسعه اکوسیستم بانکداری و صنعت پرداخت دیجیتال افزود: روزی از بانکداری سنتی به بانکداری الکترونیک رسیدیم و اکنون باید از بانکداری الکترونیک به بانکداری دیجیتال برسیم.

وی با تشریح برخی اقدامات زمینه ساز برگزاری نمایشگاه تراکنش چهارم تصریح کرد:برگزاری نمایشگاه در شرایط فعلی ریسک بزرگی بود،اما چون اراده کردیم که تا پایان راه برویم ریسک را نیز پذیرفتیم.

دبیر نمایشگاه تراکنش ایران با انتقاد از برخی اظهار نظرها تاکید کرد:بعضی به نمایشگاه تراکنش به دلیل هم عرض و مشابه با نمایشگاههای دیگر این حوزه بودن، ایراد می گیرند؛ در حالی که این نمایشگاه در طول آنها و ادامه دهنده است.

                 

این خبر تکمیل می شود…

لینک منبع

قالب وردپرس