دوشنبه 5ام آذر 1403

بنیان گذار استارت آپ «بیلیونر» از مزیت‌های برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی می‌گوید

چاقویی درباره برگزاری چهارمین دوره نمایشگاه تراکنش ایران، گفت: برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی بسیار مثبت است به این دلیل که به شما اجازه می‌دهد نسبت به دیگر فعالان این حوزه نیز شناخت پیدا کنید و تفاوت‌های خود را بشناسید و در ادامه گام‌های موثرتری بردارید. به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، «پویا حسین چاقویی» بنیان […]

616 Views



چاقویی درباره برگزاری چهارمین دوره نمایشگاه تراکنش ایران، گفت: برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی بسیار مثبت است به این دلیل که به شما اجازه می‌دهد نسبت به دیگر فعالان این حوزه نیز شناخت پیدا کنید و تفاوت‌های خود را بشناسید و در ادامه گام‌های موثرتری بردارید.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، «پویا حسین چاقویی» بنیان گذار استارتاپ «بیلیونر» درباره ایده اولیه شکل گیری این استارتاپ حوزه بورس گفت:  اولین جایی که ایده اولیه ایجاد استارت آپ بیلیونر به ذهن مانرسید زمانی بود که در حال دفاع از پایان نامه ارشد در حوزه اکونوفیزیک بودم که در آن نشان دادم که در سقوط بازار سرمایه داوجونز در سال 2010 یک رفتار جمعی اتفاق افتاده است که به دلیل معاملات الگوریتمی صورت گرفته بود.

 

وی افزود: پس از آن به این فکر افتادیم که چرا در ایران معاملات الگوریتمی نداریم، بررسی هایی در این زمینه انجام دادیم و دریافتیم که این ترند در بازار ایران در حال انجام است در سال 2015 بود که به صورت انفرادی کار خود را در این زمینه آغاز کردم و نخست این موضوع را مورد بررسی قرار دادم که آیا می شود به صورت الگوریتمی معاملات را در بازار ایران ارائه کرد یا نه.

 

وی با بیان اینکه معاملات الگوریتمی شامل تدوین یک سری قوانین مشخص و کدنویسی شده در بازار سرمایه و پیشنهاد معامله بر اساس این قوانین است، افزود: در آن زمان زیرساخت انجام این پروژه در ایران مهیا نبود و به همین خاطر ما شروع به توسعه سیستمی کردیم که بتوان بر اساس آن معاملات الگوریتمی انجام داد، اما یک مشکل وجود داشت و آن هم این بود که افرادی که می توانستند از این سرویس استفاده کنند افرادی بودند که با دانش برنامه نویسی اشنا نبودند و به همین خاطر قادر به استفاده از سرویس نبودند.

 

چاقویی افزود: ما سیستم را به این سمت آوردیم که هر کاربری بدون اینکه نیاز به برنامه نویسی داشته باشد بتواند استراتژی خود را پیاده سازی کند، در گام دوم به این نتیجه رسیدیم که این محصول پیشتر از آنکه بی تو سی باشد بی تو بی است و کافی است ما این محصول را در اختیار کارگزاری ها قرار دهیم و کارگزاری ها این محصول را به مشتریانشان ارائه و معرفی کنند و در اختیار آنها قراردهند.

 

وی با اشاره به اینکه استارتاپ بیلیونر در ادامه مسیر عملا از یک سیستم بی تو سی به یک سیستم بی توبی حرکت کرد، تاکید کرد: در این مسیر با چندکارگزاری صحبت کردیم و تا تیرماه سال آینده یک قرارداد انحصاری انعقاد کردیم، اما بعد از این زمان می توانیم سرویس را به همه کارگزاری ها ارائه دهیم.

 

چاقویی با اشاره به اینکه بیلیونر حدود یک سال است که کار خود را آغاز کرده است، گفت: هنوز چند ماه از آغاز کار نگذشته بود که به دلیل مشکلات ارزی و بالا رفتن قیمت دلار مشکلاتی برای تامین درآمد شرکت ایجاد شد اما اکنون شرایط بهتر شده است و ما به درآمدزایی رسیده ایم.

 

وی با بیان اینکه امیدوار است به زودی این محصول را در سطح جهانی ارائه کند، تاکید کرد:  مهمترین چالش ما این بود که در بازار ایران داده های مورد نیاز بازار سرمایه به صورت API وجود نداشت و ما مدت زمان زیادی درگیر این قضیه بودیم. همچنین در حال حاظر چالشی که گریبانگیر ما است هزینه هایی است که باید بابت سرور پرداخت کنیم.

 

چاقویی درباره برگزاری چهارمین دوره نمایشگاه تراکنش ایران، گفت: برگزاری نمایشگاه های تخصصی بسیار مثبت است به این دلیل که به شما اجازه می دهد نسبت به دیگر فعالان این حوزه نیز شناخت پیدا کنید و تفاوت های خود را بشناسید و  در ادامه گام های موثرتری بردارید.

 

وی افزود: مهمتر از آن این است که شما می توانید رقبای خود را که چالش های یکسانی با آنها دارید شناسایی کنید. نمایشگاه های تخصصی برعکس الکامپ و تلکامپ که خیلی شلوغ هستند و هیچ خروجی از نظر سرمایه گذار چه از نظر مارکتینگ در آن اتفاق نمی افتد، نمایشگاه های تخصصی با این دید که افرادی که به آن تخصص نیاز دارند به آن می آیند می تواند فرصت های خیلی خوبی را ایجاد کند.

 

منبع: فابانیوز

لینک منبع

قالب وردپرس