پنج شنبه 1ام آذر 1403

تعبیر خواب سوره رعد – خواندن سوره رعد در خواب چه تعبیری دارد؟

تعبیر خواب سوره رعد بنابه گفته امام صادق (ع) کوتاهی عمر بیننده خواب و از نظر محمد بن سیرین خواندن دعا، ذکر و تسبیح است. با تعابیر خواب سوره رعد همراه ما باشید. – ستاره سرویس سرگرمی – سوره رعد، سیزدهمین سورهٔ قرآن (43 آیه) و جزو سوره های مدنی است که در جزء سیزدهم […]

2646 Views


تعبیر خواب سوره رعد بنابه گفته امام صادق (ع) کوتاهی عمر بیننده خواب و از نظر محمد بن سیرین خواندن دعا، ذکر و تسبیح است.

با تعابیر خواب سوره رعد همراه ما باشید.

– ستاره سرویس سرگرمی – سوره رعد، سیزدهمین سورهٔ قرآن (43 آیه) و جزو سوره های مدنی است که در جزء سیزدهم قرآن جای گرفته است.

رعد به معنای غرش آسمان است و از آیه سیزدهم گرفته شده است.

این سوره درباره توحید و قدرت خداوند، حقانیت قرآن و نبوت پیامبر اسلام، رستاخیز و وصف بهشت و جهنم سخن می گوید.

از آیات مشهور این سوره آیه 28 است که آرامش دل ها را در گرو یاد خدا می داند و آیه 43 که بنابر نظر برخی مفسران، مراد از من عنده علم الکتاب در آن، امام علی (ع) است.

نقل شده است هر کس سوره رعد را تلاوت کند، خداوند ده برابر ابر های موجود در گذشته، حال و آینده به او حسنه می دهد.

جابر مغربی در رابطه با دیدن آیات قرآن کریم در خواب می گوید: اگر در خواب هر آیه ای که خوانده باشی، تفسیر آن آیه، تعبیر خواب تو می باشد.

بنابراین می توان با توجه به معنی و مفهوم آیات و سوره ها از فضای کلی رویا آگاه شد.

تعبیر خواب سوره رعد امام صادق (ع) می فرمایند: اگر ببینی سوره رعد را می خوانی، عمر تو کوتاه خواهد بود.

ابراهیم کرمانی می گوید: مشغول کار خیر و طاعت و بندگی خداوند خواهی شد.

ابن سیرین می گوید: دائماً مشغول خواندن دعا و قرآن و ذکر و تسبیح می شوی.

هدف از نزول سوره رعد هدف از نزول این سوره بیان حقیقت قرآنی است که بر رسول خدا (ص) نازل شده، و اینکه این قرآن معجزه و آیت رسالت است، اما اینکه کفار آن را آیت و معجزه نشمرده و به عنوان تعریض بر آن گفتند:” چرا آیتی از ناحیه پروردگارش نازل نشد”؟ گفتارشان مردود است، و رسول خدا (ص) نباید به آن اعتنا کند، و ایشان هم سزاوار نیست که چنین سخنی بگویند.

دلیل بر این معنا هم آیه ابتدای سوره است که می فرماید:” وَ الَّذِی أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ الْحَقُّ وَ لکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لا یُؤْمِنُونَ”، و آیه آخر سوره است که می فرماید:” وَ یَقُولُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَسْتَ مُرْسَلًا قُلْ کَفی بِاللَّهِ شَهِیداً بَیْنِی وَ بَیْنَکُمْ” و نیز جمله” لَوْ لا أُنْزِلَ عَلَیْهِ آیَهٌ مِنْ رَبِّهِ” است، که مکرر از ایشان حکایت شده؛ و خلاصه بیان این است که رسول خدا (ص) را مخاطب قرار می دهد به اینکه این قرآن که بر تو نازل شده حق است، حقی که مخلوط به باطل نیست، زیرا آنچه که این قرآن بدان دعوت می کند توحیدی است که آیات تکوینی از قبیل: بپاداشتن آسمانها، گستردن زمین، تسخیر آفتاب و ماه، و سایر عجایبی که خدا در تدبیر آسمان ها و زمین و غرایبی که در تقدیر آن ها بکار برده، همه بر آن دلالت دارند.

خوانندگان گرامی می توانند نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین صفحه با دیگران به اشتراک گذارند.

منابع: تعبیرستان/ ویکی شیعه/ دانشنامه اسلامی اهل البیت علیهم السلام
کلید واژه ها: سوره – خواب – قرآن – امام – آسمان – صادق – رستاخیز – کرمانی – سرگرمی – مخاطب – قرآنی – سرویس – همراه – آینده – مشهور – رابطه – ستاره – آرامش – رویا – جابر – محمد – مدنی

لینک منبع

قالب وردپرس