چهارشنبه 28ام آذر 1403

جزئیات واگذاری مسکن به خانوارهای دارای ۳ فرزند و بیشتر

کد خبر: ۲۹۰۷۸۱ معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی طی اطلاعیه‌ای جزئیات واگذاری مسکن به خانوارهای دارای ۳ فرزند و بیشتر را اعلام کرد. به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی طی اطلاعیه‌ای جزئیات واگذاری مسکن به خانوارهای دارای ۳ فرزند و بیشتر را اعلام کرد. […]

211 Views


معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی طی اطلاعیه‌ای جزئیات واگذاری مسکن به خانوارهای دارای ۳ فرزند و بیشتر را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی طی اطلاعیه‌ای جزئیات واگذاری مسکن به خانوارهای دارای ۳ فرزند و بیشتر را اعلام کرد.

اطلاعیه معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی به‌شرح زیر است:

«با توجه به تکلیف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در خصوص واگذاری زمین یا واحد مسکونی به خانوارها پس از تولد فرزند سوم و بیشتر، به اطلاع می‌رساند متقاضیانی که تاریخ تولد فرزند سوم یا بیشتر آنها بعد از تاریخ ۲۴ آبان ۱۴۰۰ باشد، می‌توانند با مراجعه به سامانه طرح‌های حمایتی مسکن به‌ آدرس https/:saman.mrud.ir در بخش نوع سرپرستی با انتخاب گزینه «قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

بدیهی است پس از ثبت‌نام از متقاضیان، در صورت واجد شرایط بودن متقاضی، سایر اقدامات لازم حسب ضوابط و مقررات مربوطه صورت خواهد پذیرفت.»

بر اساس این گزارش، اواخر هفته گذشته نیز بانک مرکزی طی بخشنامه‌ای دستورالعمل وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن به خانوارهای دارای فرزند سوم را با یک شرط ابلاغ کرده بود.

در بخشنامه بانک مرکزی که براساس جزء (۳) بند (الف) تبصره (۱۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور به بانک‌های عامل مسکن، تجارت، صادرات، کشاورزی، توسعه تعاون و پست بانک ابلاغ شده، آمده است:

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است از محل ۱۰۰ درصد مانده سپرده‌های قرض‌الحسنه و ۵۰ درصد سپرده‌های قرض‌الحسنه جاری شبکه بانکی، تسهیلات موضوع جزء (۳) بند (الف) تبصره (۱۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور را با اولویت نخست از طریق بانک‌های عامل تأمین کند. بانک‌ها مکلفند مبتنی بر اعتبارسنجی متقاضیان، با اخذ سفته از متقاضی و یا یک ضامن معتبر به پرداخت تسهیلات اقدام کنند. مسئولیت حسن اجرای حکم این بند به‌عهده بانک مرکزی و بانکهای عامل و همه مدیران و کارکنان ذی‌ربط است. عدم اجرا یا تأخیر در پرداخت تسهیلات تخلف محسوب شده و قابل پیگیری در مراجع ذی‌صلاح است.

همچنین تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن (بنا به درخواست خانواده) با بازپرداخت حداکثر ۲۰ ساله برای خانواده‌های فاقد مسکن که در سال ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر شده یا می‌شوند به‌میزان ۲۰۰ میلیون تومان اقدام کند. در راستای اجرای جزء (۳) بند (الف) تبصره (۱۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، سهمیه هر بانک برای اعطای تسهیلات یادشده مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان تعیین شده است.

لینک کوتاهلینک کپی شد!

لینک منبع

قالب وردپرس