دوشنبه 21ام آبان 1403

آیا سرویس پرداخت اعتباری اسنپ جریمه دارد؟

کد خبر: ۲۸۸۶۷۶ اسنپ مدتی است که سرویس پرداخت اعتباری راه‌اندازی کرده و به کاربران اجازه می‌دهد در طول ماه از خدمات مختلف استفاده کنند و پایان ماه هزینه خدمات دریافتی را پرداخت کنند. اما حالا کاربران می‌گویند اسنپ از کاربران جریمه دیرکرد دریافت می‌کند. به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، سرویس جدیدی در اسنپ […]

217 Views


اسنپ مدتی است که سرویس پرداخت اعتباری راه‌اندازی کرده و به کاربران اجازه می‌دهد در طول ماه از خدمات مختلف استفاده کنند و پایان ماه هزینه خدمات دریافتی را پرداخت کنند. اما حالا کاربران می‌گویند اسنپ از کاربران جریمه دیرکرد دریافت می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، سرویس جدیدی در اسنپ با نام «سرویس پرداخت اعتباری» اپلیکیشن اسنپ مدتی‌ است که در دسترس کاربران است. این سرویس این امکان را برای مسافران و مخاطبان فراهم کرد که با استفاده از این روش پرداخت، خدمات مورد نیاز را بلافاصله دریافت کنند و مبلغ آن را در پایان ماه بازگردانند.

با وجود این اما تعدادی از مخاطبان و مصرف‌کنندگان خدمات اسنپ، نسبت به جریمه‌ای که این شرکت برای تاخیر در باز پرداخت مبلغ در نظر می‌گیرد، گلایه‌مند هستند. آیا دریافت جریمه دیرکرد قانونی است؟
واکنش برخی از کاربران را در شبکه اجتماعی توییتر به جریمه دیرکرد اسنپ را در ادامه می‌خوانید.

«این اسنپ کجا با ما هماهنگ کرده که با پیشنهاد پرداخت اعتباری هزینه سفرها ما رو مدیون می‌کنه. بعداً اگر در سررسید آن اعتبار اسمی رو نپرداختیم، برای ما جریمه درنظر می‌گیرد؟ کجا با من توافق کردی که الان جریمه میزاری برام؟»

«من سرویس اعتباری اسنپ را فعال کردم و کلا تو یک ماه یه سرویس گرفتم ۲۳ هزار تومن. بعدم یادم رفت پرداخت کنم. امروز دیدم ۱۱۰۰ تومن دیرکرد خورده!»

«سرویس پرداخت اعتباری اسنپ هم بد نیس وقتی به تاریخ سررسید می‌رسیم یه اس‌ام‌اسی چیزی بده که یادمون بیاد بدهکاری رو. اما عمدا اینکارو نمیکنه که بعدش مهلت بگذره و جریمه دیرکرد بگیره.»

«اسنپ مدتیه سرویس اعتباری گذاشته. ‏حالا اگه چند روز از آخر ماه بگذره ‌و تسویه نکنی جریمه دیرکرد میگیره!»

شرط وجه‌التزام پرداخت به‌موقع در سرویس پرداخت اعتباری

پشتیبانی اسنپ در این باره توضیح داد:«جریمه تاخیر «وجه‌التزام پرداخت به‌موقع» است. به این معنی که جریمه برای سود نیست و برای ملزم شدن کاربر به پرداخت به‌موقع است. ‏به همین دلیل ما علاوه بر مهلت پنج روزه بعد از موعد سررسید؛ از روش‌های مختلف به کاربرها یادآوری می‌کنیم تا تسویه حساب‌شان را سروقت انجام بدهند و جریمه نشوند.»

شرط وجه‌التزام یا جریمه دیرکرد در قراردادهای بانکی و دریافت جریمه تأخیر از وام گیرندگانی که در سررسید معین، اقساط خود را نمی‌پردازند، یکی از روش‌های حل مشکل تأخیر بازپرداخت، در نظام بانکی کشور و ضمانت اجرایی تعهدات است.

براسای آمارهای اسنپ، در حال حاضر سرویس پرداخت اعتباری اسنپ برای بیش از یک و نیم میلیون نفر از کاربران این اپلیکیشن فعال است. کاربران با اعتبار مشخصی که در ایتدای ماه به آن‌ها تخصیص می‌دهند، می‌توانند از خدمات مختلف اسنپ استفاده و هزینه‌ آن را آخر همان ماه پرداخت کنند.

 

تجارت نیوز

لینک منبع

قالب وردپرس