یکشنبه 4ام آذر 1403

تاپکیش بابت هر سهم ۲۷۹ریال سود تقسیم کرد

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، مجمع عمومی عادی تجارت الکترونیک پارسیان کیش برگزار شد. در ابتدای این جلسه حجت آزادبخت مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش با نگاهی به فعالیت این شرکت، به ارائه گزارش هیئت‌مدیره پرداخت و گفت: گروه داده‌پردازی پارسیان و شرکت تجارت الکترونیک پارسیان دو سهامدار عمده شرکت هستند که به […]

185 Views


به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، مجمع عمومی عادی تجارت الکترونیک پارسیان کیش برگزار شد. در ابتدای این جلسه حجت آزادبخت مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش با نگاهی به فعالیت این شرکت، به ارائه گزارش هیئت‌مدیره پرداخت و گفت: گروه داده‌پردازی پارسیان و شرکت تجارت الکترونیک پارسیان دو سهامدار عمده شرکت هستند که به ترتیب ۵۲.۷۱ و ۱۵.۱۶ درصد از سهام شرکت متعلق به آن‌هاست. سایر سهامداران هم درمجموع۳۲.۱۳ درصد از سهم شرکت را در اختیار دارند.

به گفته او ، ۲۶.۵ درصد از سهامداران اشخاص حقیقی و ۷۳.۵ درصد سهامداران اشخاص حقوقی هستند. تعداد اشخاص حقوقی سهامدار ۱۰۹ نفر و تعداد اشخاص حقیقی ۲۴.۸۶۲ نفر است.

آزادبخت با اشاره به آخرین وضعیت سهام شرکت منتهی به ۳۰آذر۱۴۰۰ ادامه داد: شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش در شهریورماه سال ۱۳۸۷ تأسیس و در ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ با نماد تاپکیش در بازار سرمایه درج ‌شد. آخرین سرمایه ثبتی شرکت رقمی معادل ۱۲۰۰ میلیارد ریال تا انتهای سال مالی مذکور است.

آزادبخت ادامه داد: در ۲۲۵ روزی که نماد شرکت در تابلوی بورس مورد معامله قرار گرفته است، ۱.۳۳۹.۸۹۳.۴۷۰ تعداد سهم به ارزش ۲۳۸۱ میلیارد تومان معامله‌شده است. بیشترین حجم معاملات در شهریورماه ۱۴۰۰ اتفاق افتاده است.

به گفته او، تعداد سهام معامله‌شده در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹، ۸۹ درصد رشد داشته است.

آزادبخت با اشاره به آخرین وضعیت منابع انسانی شرکت بیان کرد: نیروهای انسانی در شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش به دو دسته صف و ستاد تقسیم می‌شوند؛ در حال حاضر ۲۵۸ نفر در تاپکیش مشغول به کار هستند که ۱۸۸ نفر از آنها کارکنان صف و مابقی کارکنان ستاد هستند. از طرفی باید به این موضوع اشاره کرد علی‌رغم اینکه درآمدهای عملیاتی ما نسبت به سال قبل ۶۲ درصد افزایش پیداکرده تنها دو نیروی انسانی جدید را در سال ۱۴۰۰ جذب کردیم. شرکت تاپکیش همچنین در سال مالی ۱۴۰۰، ۱۲۱۵ ساعت دوره آموزشی تخصصی برگزار کرده است. به گفته او، از ۲۵۸ نفر کارکنان شرکت، ۶۴ نفر از آنها در شهرستان‌ها فعالیت می‌کنند.

مدیرعامل تاپکیش بابیان اینکه مأموریت‌های شرکت شامل سه بخش بازرگانی، پشتیبانی ، خدمات ، مهندسی و تولید است توضیح داد: شرکت در دو حوزه صف و ستاد سازمان‌دهی شده است، حوزه‌های صف دربرگیرنده واحدهای بازاریابی و فروش، عملیات، بازرگانی و تولید است و حوزه ستاد بخش‌های مرتبط با طرح و برنامه، مالی، فناوری اطلاعات ، اداری و پشتیبانی را شامل می‌شود.

تجربه تحقق عملکرد ۸۵۰۰ میلیارد ریالی

او با اشاره به تحقق عملکرد ۸۵۰۰ میلیارد ریالی تاپکیش توضیح داد: در هفت گام عملکرد ۸۵۰۰ میلیارد ریالی تاپکیش را محقق کردیم؛ ابتدا در ساختار سازمانی بازنگری صورت گرفت ازآنجایی‌که برای پیشبرد اهدافمان به مجوز نیاز داشتیم، در گام بعدی، اقدام به اخذ مجوزهای موردنیازمان کردیم. برای جلب اعتماد بیشتر سهامداران، هم دارایی شرکت را در بخش‌های فنی، تجهیزات، املاک، افزایش دادیم و برای توسعه شرکت وارد حوزه‌های جدید شدیم.

به گفته او، صادرات محصولات و خدمات، فناوری اطلاعات و ارتباط تجهیزات مراکز داده و شبکه، اتوماسیون صنعتی و معدنی، سیستم‌های هوشمند الکترونیک حمل‌ونقل شهری و جاده‌ای حوزه‌های جدیدی هستند که تاپکیش به‌تازگی در مسیرشان قدم گذاشته است.

آزادبخت با اشاره به ظرفیت‌های تولیدی و خدماتی بیان کرد: تولید انواع پایانه‌های فروش، تولید و توسعه نرم‌افزار، تولید ماشین‌حساب متصل به پایانه فروش، تولید ماژول نت باکس، تولید آداپتور و پاور پایانه فروش، افزایش ظرفیت خط تعمیرات پایانه‌های فروش و افزایش ظرفیت چاپ، برش بسته‌بندی رول کاغذی، از نمونه اقدامات شرکت برای ایجاد و افزایش ظرفیت‌های تولیدی و خدماتی است.

مدیرعامل تاپکیش در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه جزئیات خدمات مذکور پرداخت.

تولید انواع پایانه‌های فروش

استان تهران (شهرک صنعتی پرند) تولید پایانه‌های فروش آنلاین باسیم(POS) با ظرفیت سالانه سیصد هزار دستگاه در کارخانه پرند با بروزترین دستگاه‌های موجود

استان خوزستان (منطقه آزاد اروند) تولید سالانه۳۰۰هزار دستگاه پایانه فروش آنلاین باسیم و ۳۰۰ هزار دستگاه پایانه فروش آنلاین بی‌سیم با بروز ترین دستگاه‌های موجود

تولید ۸ مدل کارتخوان از سه برند معتبر جهانی NewLand، Smartpeak. Bitel

افزایش ظرفیت تولید، چاپ، برش و بسته‌بندی رول کاغذهای حرارتی

ظرفیت اسمی تولید بیش از ۱۶۰ هزار رول کاغذ

امکان خرد کردن روزانه بیش از ۲۰ رول جامبو (معادل ۲۴۰ هزار متر کاغذ)

امکان چاپ پشت رول کاغذ تا حداکثر ۶ رنگ با امکان سفارشی‌سازی مطابق با نیاز مشتریان

افزودن دستگاه جدید برش کاغذ به‌منظور افزایش ظرفیت خط تولید

امکان تولید رول برش خورده با عرض‌های متفاوت (در متراژهای ۵ متر الی ۹۰۰ متر) با توجه به نیاز مشتری

تولید و توسعه نرم‌افزار

تولید و توسعه سامانه‌های نرم‌افزار تخصصی دستگاه‌های خودپرداز و انواع پایانه‌های فروش توسط تیم متخصص و مجرب بر اساس درخواست مشتریان

مجمع تاپکیش

رشد ۶۰ درصدی درآمد سرانه

آزادبخت در ادامه از افزایش نرخ فروش شرکت صحبت کرد. به گفته او، میزان فروش دستگاه‌های کارت‌خوان نسبت به سال گذشته ۴۹ درصد رشد کرده، مقدار فروش رول‌های کاغذی هم با ۷۳ درصد رشد به رقم ۸۹۹.۳۶۲ درصد رسیده است. فروش تجهیزات و قطعات فناوری اطلاعات آزادراهی هم رشد ۱۱۳ درصدی را نسبت به سال قبل تجربه کرده است. مسلماً افزایش نرخ رشد در حوزه‌های مذکور درآمدهای شرکت را هم تحت تأثیر قرار داده است. مثلاً درآمد حاصل از خدمات کارت‌خوان ۵۴ درصد، درامد حاصل از خدمات خودپرداز ۸۹ درصد و درآمد حاصل از خدمات آزادراهی ۲۰۴ درصد نسبت به سال قبل رشد کرده است.

آزادبخت در خصوص میزان تولیدات شرکت نیز گفت: در سال جاری تاپکیش 13074کارت‌خوان، ۳۵۰۰ نت‌باکس و ۱۱۱۵ ماشین‌حساب تولید کرده است.

طبق گزارش ارائه شده، سود ناخالص شرکت 62 درصد و سود خالص ۲۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است. حاشیه سود قبل از مالیات نیز رقمی معادل ۲۲- درصد برآورد شده است. سود پایه هر سهم نسبت سال۹۹، ۲۲ درصد بیشتر شده و سود عملیات هر سهم هم ۸۵ درصد تغییر صعودی را تجربه کرده و سرانه درآمد تاپکیش با ۶۰ درصد پیشرفت به رقمی معادل ۳۲.۶۹۲ رسیده است. میزان فروش خارج از گروه پارسیان نیز نسبت به سال قبل ۱۱۴ درصد رشد کرده است.

مصوبات سال جدید

در ادامه، گزارش بازرس خوانده و صورت‌وضعیت مالی مجموعه تأیید و صحت و شفافیت آن اعلام شد. بعد از تایید سلامت تمام شواهد نوبت به تعیین حق حضور اعضای غیرموظف هیئت‌مدیره ، تعیین پاداش هیئت‌مدیره و انتخاب روزنامه کثیر انتشار رسید.

قنبریان

با اعلام عبدالعظیم قنبریان رئیس هیئت‌مدیره، روزنامه رسمی دنیای اقتصاد مانند سال گذشته به‌عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت انتخاب شد. مؤسسه حسابرسی دش و همکاران نیز برای دومین سال متوالی به‌عنوان حسابرس خارجی انتخاب و حق‌الزحمه حسابرس رقمی معادل ۱۸۰ میلیون تومان تعیین شد.

حق حضور اعضای غیرموظف هیئت‌مدیره در سال گذشته به ازای هرماه (حداقل دو جلسه) ۲ میلیون تومان تصویب‌شده بود که امسال با تصمیم اعضای مجمع ۲۵ درصد به این رقم اضافه شد و حق حضور به‌صورت ناخالص با رقم ۲.۵ میلیون تومان تصویب شد.

به درخواست مدیرعامل شرکت ۲۰۰ میلیون تمام بودجه برای مسئولیت اجتماعی کنار گذاشته شد. همچنین مقرر شد، امسال سود با نرخ 50 درصد میان سهامداران تقسیم شود. پاداش اعضا هیئت‌مدیره که سال گذشته ۲۹۵ میلیون تومان بوده، امسال با توافق اعضا به عدد ۳۳۰ میلیون تومان رسید.

به گفته قنبریان ، این رقم به شرکت‌های حقوقی تعلق می‌گیرد نه افراد، این شرکت‌ها هستند که تصمیم می‌گیرند به هر شخص چه میزان پاداش تعلق بگیرد.

لازم به ذکر است، در این مجمع ۲۷۹ ریال سود بین سهامداران توزیع شد.

لینک منبع

قالب وردپرس