جمعه 2ام آذر 1403

7 افزودنی غذایی که باید از آن ها پرهیز کرد

غذاهای فرآوری شده حاوی مواد ناسالم بسیاری مانند مواد نگهدارنده، طعم دهنده ها و رنگ ها هستند. افزودنی های غذایی بسیاری به غذاهای مصرفی و حتی برخی داروها اضافه می شوند. – نقل از “ایزی هلث اپشنز”، پرهیز از تمام غذاهای فرآوری شده دشوار است، اما آشنایی با برخی از بدترین افزودنی ها می تواند […]

521 Views


غذاهای فرآوری شده حاوی مواد ناسالم بسیاری مانند مواد نگهدارنده، طعم دهنده ها و رنگ ها هستند.

افزودنی های غذایی بسیاری به غذاهای مصرفی و حتی برخی داروها اضافه می شوند.

– نقل از “ایزی هلث اپشنز”، پرهیز از تمام غذاهای فرآوری شده دشوار است، اما آشنایی با برخی از بدترین افزودنی ها می تواند توجه شما به مطالعه برچسب محصولات غذایی پیش از خرید آنها را افزایش دهد.

بهتر است تا حد امکان از مواد افزودنی که در ادامه این مطلب معرفی شده اند، پرهیز کنید.

سردردهایی که دلیل آنها مشخص نیست، ممکن است با این مواد افزودنی در ارتباط باشند.

مونوسدیم گلوتامات (MSG) مونوسدیم گلوتامات یک بهبود دهنده عطر و طعم است که در بسیاری از غذاهای منجمد، چاشنی های سالاد، چیپس ها، و منجر شود.

این افزودنی غذایی ممکن است بیماری آلزایمر، بیماری لو گریگ، و بیماری پارکینسون را تشدید کرده یا محرکی برای آنها باشد.

مونوسدیم گلوتامات می تواند موجب سردرد، تپش قلب، و افزایش تمایل برای خوردن غذای بیشتر شود.

مونوسدیم گلوتامات می تواند زیر نام های دیگری پنهان شده باشد و در افزودنی های دیگری مانند عصاره مخمر، پروتیین گیاهی هیدرولیز شده، پودر سبزیجات، گلوتامات، و کازیینات وجود داشته باشد.

شیرین کننده های مصنوعی یکی از بزرگترین باورهای اشتباه درباره شیرین کننده های مصنوعی این است که آنها می توانند به پیوند خورده اند.

اسید آمینه های موجود در آسپارتام به سلول ها حمله کرده و تحریک بیش از حد سلولی و شرایطی سمی شبیه به مصرف گلوتامات سدیم را ایجاد می کند.

شیرین کننده های مصنوعی، به ویژه سوکرالوز، آنزیم های گوارشی را غیر فعال کرده، و عملکرد باکتری های روده را تغییر دهد.

این می تواند موجب بیماری التهابی روده یا تشدید آن شود.

پژوهش های نشان داده اند که سوکرالوز می تواند تا 50 درصد از جمعیت باکتریایی مفید روده را نابود کند.

شربت ذرت با فروکتوز بالا شربت ذرت با فروکتوز بالا یک جایگزین ارزان قیمت برای شکر است، اما می تواند برای سلامت کبد به اندازه ها، آبمیوه ها، بسیاری از غذاهای فرآوری شده و داروهای مایع یافت.

طعم دهنده های مصنوعی طعم دهنده های مصنوعی برای ارائه طعمی شبیه به مواد طبیعی و بهبود طعم غذاهای فرآوری شده استفاده می شوند.

اما با دسته ای از مواد که بسیار مبهم هستند، مواجه ایم.

به عنوان مثال، یک طعم دهنده مصنوعی می تواند حاوی تقریبا 50 ماده شیمیایی باشد.

طعم دهنده های مصنوعی می توانند حاوی بهبود دهنده های طعم به صورت ژنتیکی اصلاح شده باشند.

طعم دهنده های مصنوعی با واکنش های آلرژیک و تغییرات رفتاری پیوند خورده اند.

رنگ های مصنوعی رنگ های مصنوعی به صورت گسترده در تولید غذاهای مصرفی ما استفاده می شوند.

این مواد با سرطان و بیش فعالی در کودکان” و همجنین واکنش های شبه آلرژیک و مشکلات سینوس پیوند خورده اند.

رنگ های مصنوعی برای افزایش جذابیت دیداری محصولات غذایی، آبنبات ها و غیره استفاده می شوند، اما بهتر است تا حد امکان از آنها پرهیز کرد.

چربی های ترانس چربی های ترانس از مضرترین انواع چربی هستند که می توانید مصرف کنید.

روغن های جامد هیدروژنه از منابع اصلی چربی های ترانس هستند که می توانند موجب مشکلات سلامت مختلفی شوند و بهترین اقدام پرهیز کامل از آنها محسوب می شود.

چربی های ترانس می توانند سطوح تری گلیسیرید و کلسترول بد (LDL) را در بدن افزایش دهند که خطر حمله قلبی را افزایش می دهد.

چربی های ترانس با مسائل سلامت مانند سرطان پروستات، بیماری قلبی، دیابت و بیماری آلزایمر” پیوند خورده اند.

مواد نگهدارنده در غذاهای فرآوری شده غذاهای فرآوری شده دارای مواد نگهدارنده بسیاری هستند که به افزایش اشاره کرد.

از جمله مواد نگهدارنده که باید از آنها پرهیز کرد می توان به هیدروکسی آنیسول بوتیله شده (BHA)، هیدروکسی تولوئن بوتیله شده (BHT)، بوتیل هیدروکینون نوع سوم (TBHQ)، سدیم نیترات، سدیم بنزونات و پلی سوربات 60، 65 و 80 اشاره کرد.

هیدروکسی آنیسول بوتیله شده و هیدروکسی تولوئن بوتیله شده می توانند بر سیستم عصبی مغز تاثیرگذار باشند و موجب تغییرات رفتاری و به طور بالقوه سرطان شوند.

بوتیل هیدروکینون سوم یک ماده نگهدارنده شیمیایی است که با سرطان پیوند خورده است و می تواند موجب وزوز گوش، حالت تهوع و استفراغ شود.

سدیم نیترات که بیشتر در گوشت های فرآوری شده، مانند سوسیس و کالباس وجود دارد با افزایش احتمال سرطان های معده، کولورکتال و پانکراس پیوند خورده است.

سدیم بنزونات که در آبمیوه ها و نوشابه ها یافت می شود نیز با آلرژی ها پیوند خورده است.

سولفیت ها که در محصولاتی مانند میوه های خشک شده و سرکه های طعم دار وجود دارند از دیگر مواد نگهدارنده هستند که می توانند موجب واکنش هایی ناخوشایند شوند.

به طور خاص، آنها می توانند بر افراد مبتلا به آسم تاثیرگذار باشند.

سولفیت ها ممکن است موجب سردرد، راش های پوستی، تحریک پذیری روده، و مشکلات رفتاری شود.

کلید واژه ها: غذاهای فرآوری شده – مصنوعی – بیماری – غذای – محصولات غذایی – باکتری – افزایش – پارکینسون – بزرگترین – مصرف – سلول – شیمیایی – مطالعه – اشتباه – آبمیوه – واکنش – گیاهی – سلامت – طبیعی – اصلاح – خوردن – جمعیت – قیمت – درصد – صورت – اسید – خرید – ماده – حمله – نشان

لینک منبع

قالب وردپرس