دوشنبه 21ام آبان 1403

5 غذای منحصر به فرد + عکس

غذا های ژاپنی یکی از بهترین غذا ها در جهان هستند. دوستداران غذا از تهیه دقیق و پیچیده غذا های ژاپنی و سِرو منحصر به فرد آن ها لذّت می برند. در این گزارش از بین لیست بلند بالای غذا های ژاپنی پنج بشقاب معروف و منحصر به فرد ژاپنی را انتخاب کرده و به […]

546 Views


غذا های ژاپنی یکی از بهترین غذا ها در جهان هستند.

دوستداران غذا از تهیه دقیق و پیچیده غذا های ژاپنی و سِرو منحصر به فرد آن ها لذّت می برند.

در این گزارش از بین لیست بلند بالای غذا های ژاپنی پنج بشقاب معروف و منحصر به فرد ژاپنی را انتخاب کرده و به معرفی آن پرداخته ایم.

– ” به گزارش سایت قطره و به نقل از و زندگی فوگو یک تهیه فوگو فقط باید توسط آشپز های حرفه ای انجام شود، زیرا آماده سازی خانگی این ماهی اغلب منجر به مرگ افراد می شود.

2.

غذای زمستانی Shirako شیراکو یکی از محبوبترین بشقاب های غذا در کشور ژاپن به شمار می رود و از اعضای داخلی و خاگ ماهیِ پافر فیش یا ماهی Cod تهیه می گردد.

آن ها این خوراک را به صورت خام می خورند و یا کمی در آب می جوشانند که حالت کِرم مانندی به خود می گیرد و اغلب در فصل زمستان” و موسم باروری ماهی ها آن را در رستوران هایشان سِرو می کنند.

3.

غذای دریایی Shiokara شیوکارا نوعی غذای دریایی تخمیرشده است که با نمک و اسب با زنجبیل و پیاز ژاپنی ها بُرش های نازک گوشت اسب را با سس سویا و زنجبیل به اضافه ی پیاز سِرو می کنند و به آن “ساکورانیکو” می گویند.

این غذا در کشور های اروپایی هم به شدت رواج دارد، اما مزه و ترکیب آن کمی متفاوت تر از مشابه آن در ژاپن است.

5.

خوراک کبد ماهی Ankimo این خوراک عبارت است از کبد ماهی Monkfish یا anko و آن را با بخار نیهونشو (عرق برنج) می پزند و معمولاً با فلفل های رنگی و پیازچه های خرد شده و سس پونزو (نوعی سرکه ژاپنی) سرو می کنند.

کلید واژه ها: ژاپن – ژاپنی – ماهی – غذای دریایی – غذای – پیاز – دریایی – زنجبیل – غذای زمستانی – گزارش – کشور – زمستانی – رستوران – اروپایی – بهترین – متفاوت – انتخاب – ترکیب – زندگی – معروف – لیست – حرفه – صورت – سویا – فلفل – گوشت – جهان – آشپز

لینک منبع

قالب وردپرس