به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، مهران محرمیان، معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی گفت: در حال حاضر برای آنکه یک دستگاه کارتخوان به فردی تعلق گیرد باید فرد متقاضی پرونده مالیاتی و مجوز فعالیت اتاقهای اصناف را داشته باشد ولی برای تسهیل در کسب و کارها سخت گیری زیادی انجام نمیشود و از طریق استشهاد محلی هم به فرد متقاضی دستگاه کارتخوان بانکی داده میشود.
محرمیان با بیان اینکه به لحاظ گردش مالی ۷۵ درصد شبکه پرداخت پرونده مالیاتی دارند، تصریح کرد: ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دستگاه کارتخوان بانکی وجود دارد که برای آنها پرونده مالیاتی تشکیل شده است.
محمد برزگری رئیس مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی نیز با حضور در برنامه “گفتگوی ۱۸:۳۰” شبکه خبر گفت: تمام اشخاص دارای ابزار پرداختهای بانکی میتوانند با ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir فهرست تمامی دستگاههای کارتخوان بانکی و یا درگاههای پرداخت الکترونیکی خود را مشاهده کرده و نسبت به الصاق آنها به پروندههای مالیاتی قبلی و یا تشکیل پرونده مالیاتی جدید اقدام کنند.
وی بیان کرد: طبق اطلاعات بانک مرکزی، در مجموع ۱۳ میلیون دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی در کشور وجود دارد که از این تعداد حدود ۴ میلیون دستگاه تعیین تکلیف شده است و ۵ میلیون کارتخوان همچنان بلاتکلیف هستند که امکان ثبت نام مؤدیان از طریق درگاه سازمان امور مالیاتی فراهم شده است.
برزگری افزود: حدود یکمیلیون و ۸۰۰ دستگاه کارتخوان بانکی را به پرونده مالیاتی متصل کردهایم همچنین بانک مرکزی برای دو میلیون و ۲۰۰ دستگاه کارتخوان بانکی پیامک فوری ثبتنام ارسال کرده است.