پذیرش کارآموز وکالت 20 درصد افزایش یافت
ایرنا- رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران گفت: پذیرش کارآموز توسط این مجموعه طی سالجاری نسبت به سال قبل 20 درصد افزایش یافت. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازایرنا، مرتضی شهبازی نیا روز پنجشنبه در همایش اتحادیه کانون های وکلای کشور در تبریز، این کانون را بهترین نهاد در عرصه […]
ایرنا- رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران گفت: پذیرش کارآموز توسط این مجموعه طی سالجاری نسبت به سال قبل 20 درصد افزایش یافت.
– به گزارش سایت قطره و به نقل ازایرنا، مرتضی شهبازی نیا روز پنجشنبه در همایش اتحادیه کانون های وکلای کشور در تبریز، این کانون را بهترین نهاد در عرصه اشتغال نهاد وکالت دانست و افزود: نهاد وکالت هر سال برای جذب کارآموز آزمون برگزار می کند که امسال نسبت به پارسال افزایش چشم گیر داشتیم، بدون اینکه هزینه های مالی به بیت المال تحمیل شود.
وی اظهار داشت: در حالیکه کانون وکلا بدون جذب اعتبارات دولتی شغل ایجاد می کند اما از خدمات عمومی و تامین اجتماعی بی بهره است و در عین حال نهاد وکالت در زمینه پرداخت مالیات بسیار خوب عمل کرده است و وکلا هر ساله مالیات خود را به طور دقیق پرداخت می کنند.
شهبازی نیا با اشاره به مهم بودن مساله معاضدت در نظام قضایی ایران، گفت: اگر بودجه معاضدتی کشورهای دیگر را با ایران مقایسه کنیم متوجه فاصله عمیق خود با سار کشورها می شویم، به طوری که به عنوان مثال در هلند 800 میلیون یورو بودجه معاضدتی است، اما قوه قضاییه هیچ وقت سهم معاضدت وکلا را پرداخت نکرده است.
وی ادامه داد: دغدغه نهاد وکالت در موضوع تبصره ماده 48 آیین دادرسی کیفری است که مشکلاتی ایجاد کرده و این مساله تبعات منفی برای کشور خواهد داشت که تقاضا داریم در اصلاح آیین دادرسی کیفری به آن توجه شود و تلقین بی اعتمادی به وکلا انجام نگیرد.
شهبازی نیا افزود: بسیار خوشحالیم که همه مسئولین به اتفاق بر استقلال کانون وکلا تاکید دارند و امیدواریم نتیجه تصمیم گیری ها هم به این شکل باشد و توان ما به جای اینکه صرف تلاش برای استقلال شود، صرف توسعه و ارتقا نهاد وکالت شود.
وی با تاکید بر اینکه باید با موسسات حقوقی که بدون وکیل تشکیل می شوند، برخورد شود، یادآور شد: بدون تردید وجود این موسسات نظام دادرسی را خدشه دار کرده و ضربه اصلی را این مجموعه ها به قوه قضاییه زده و دادرسی را زیر سوال می برند.
رییس اتحادیه کانون های وکلای ایران با اشاره به وجود بیش از 2 هزار مرکز آموزش رشته حقوق در کشور، گفت: بعضی از این مراکز حداقل کیفیت را هم ندارند اما مدرک لیسانس و فوق لیسانس حقوق می دهند، در حالیکه آموزش حقوق کیفیت تضمین شده می طلبد و متاسفانه نسبت به آن غفلت شده است.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایرنا، سی و یکمین همایش اتحادیه کانون های وکلای دادگستری سراسر کشور موسوم به اسکودا از روز گذشته به مدت دو روز به میزبانی تبریز در حال برگزاری است.
کلید واژه ها: وکالت – کشور – ایران – قوه قضاییه – افزایش – حقوق – دادگستری – قضایی – استقلال – تامین اجتماعی – پرداخت مالیات – برگزار – مالی – مالیات – لیسانس حقوق – گزارش – بودجه – همایش – آموزش – تبریز – تصمیم گیری – آیین – درصد – نظام – اجتماعی – اعتمادی – اشتغال – بهترین – هزینه – اصلاح