به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، سایت فروشگاهی کسب و کاری آنلاین است که حتماً بارها آن را شنیدهاید، در این نوع سایتها خرید و فروش انواع محصولات و خدمات وجود دارد و به کاربران اجازه داده میشود به صورت مجازی محصول مورد نظر خود را مشاهده کرده و بدون حضور فیزیکی خرید نمایند. با این وجود سایتهایی موفق هستند که رازهای برتر شدن طراحی سایت فروشگاهی را بدانند و آنها را به کار برده باشند. با ما همراه باشید تا ویژگیهای سایت فروشگاهی موفق در زمینه طراحی سایت را به شما آموزش دهیم.
۱. کاربر پسند (User Friendly)
اولین موردی که به آن میپردازیم ویژگی سادگی و کاربر پسند بودن است و به این موضوع اشاره میکند که در طراحی نرم افزار از پیچیدگی نباید استفاده کرد. همچنین سایت طراحی شده باید برای تمام مردم عادی راحت و قابل استفاده باشد. دقت داشته باشید که هدف از سایت فروشگاهی کمک به کاربر برای خرید آسانتر است، پس هر پارامتری که خارج از این چارچوب باشد تغییر کرده یا حذف میشود.
۲. سازگاری با تمام نسخههای تلفن همراه
تمامی افرادی که خرید آنلاین انجام میدهند دسترسی به کامپیوتر نداشته و زمانی که احساس نیاز کنند از تلفنهای همراه خود برای خرید استفاده میکنند. طبق آمار مشخص شده ۷۰% افراد از موبایل خود برای جستوجو در اینترنت و ثبت خواستههای خود استفاده میکنند. چنانچه مشتریان تجربه خوب از خرید با موبایل خود داشته باشند کاربران راضیتر و در نهایت فروش بیشتری خواهید داشت. البته تجربه خرید راحت سبب شهرت بیشتر شما میان کاربران میشود.
۳. کیفیت بالای تصاویر و ویدئوها
تصاویر یا ویدئوها اطلاع زیادی نظیر اندازه، جنس، رنگ، طرح و … درباره محصول به مخاطبان میدهند. خوب است بدانید مشتریان تصاویر را در نگاه اول میبینند و اولویت دوم آنها جزئیات محصولات خواهد بود. پس به وضوح تصاویر و کیفیت ویدئوها بیشتر بپردازید. البته که تصاویر با کیفیت بالا تاثیر منفی در سرعت بارگزاری سایت خواهند داشت که میتوانید آن را با ابزار مخصوص مدیریت کنید. بنابراین شما بایستی یک تعادل مناسب بین کیفیت تصاویر و سرعت بارگزاری سایت ایجاد کنید به گونهای که کیفیت تصاویر سایت خوب و سرعت نمایش آن مطلوب باشد.
۴. نظرات کاربران
نظرات کاربران بسیار مهم است. خود شما هم برای خرید محصول از فروشگاه اینترنتی حتماً از نظرات کاربران به عنوان تجربه واقعی که اطلاعات بسیار مفیدی در اختیار میگذارند، استفاده کردهاید. برای فروش بیشتر سعی کنید نظرات را مدیریت کرده و پاسخ دهید همچنین از ایدههایشان برای بهتر شدن تجربه کاربری استفاده نمایید.
۵. محصولات مشابه
در زمان طراحی سایت فروشگاهی حتماً ماژول محصولات مشابه را در نظر بگیرید، زیرا تجربه بهتری در زمان خرید به مشتری خواهد داد. با قرار دان این ماژول شانس دیده شدن سایر محصولات مشابه را نیز افزایش خواهید داد، همانطور که میدانید دیده شدن به برندسازی کمک بسیاری خواهد کرد.
۶. Wish Lists (لیست علاقه مندیها)
چه ویژگی میتواند از این بهتر باشد که شما محصولی را نشانه گذاری کرده تا در فرصت مناسب آن را خریداری کنید. استفاده از این ویژگی در سایت فروشگاهی تجربه بهتری را برای کاربر فراهم میکند و همین موضوع سبب کاهش صرف زمان توسط کاربر میشود. لیست علاقه مندیها میتواند اشتراک گذاری شود و باعث افزایش رایگان ترافیک در سایت فروشگاهی شما خواهد شد.
۷. سیاست بازگشت خرید
یکی از تجربههای منفی که کاربران از خرید اینترنتی دارند نارضایتی از سایز و رنگ است، اما شما میتوانید برای ایجاد اعتماد کاربر خود و افزایش اعتبار در میان سایر فروشگاههای آنلاین دیگر، فرصت بازگشت از خرید را برای کاربران خود در نظر بگیرید. سعی کنید از عبارت بازگشت خرید به طور واضح و مصور در سایت خود استفاده کنید تا مطمئن شوید که حتماً توسط کاربر دیده میشود.
۸. تماس با ما
در تمام طول عمر پروژه طراحی سایت خود در نظر داشته باشید که ارتباط با شما باید بسیار آسان و قابل دید در هر صفحه باشد. علاوه بر ساخت صفحه تماس با ما میتوانید از ماژولهای چت آنلاین در گوشه صفحه خود استفاده کنید. چنانچه مشتری تجربه ارتباط آنلاین و راحت را با شما داشته باشد اعتماد بیشتری به سایتتان خواهد کرد. همچنین اگر سوالات وی به طور صحیح پاسخ داده شود خرید هم پس از آن انجام خواهد گرفت. نتایج بررسیها نشان میدهند که ۹۵% سایتهایی امکان چت آنلاین با مشتری دارند، در مقایسه با سایتهایی که فاقد این ویژگی هستند، از فروش بیشتری برخوردار هستند.
۹. پرداخت الکترونیک
شما ترجیح میدهید در عابر بانکها صف بکشید یا اینکه به راحتی با موبایل خود در هر کجا که هستید هزینهها را پرداخت کنید؟ برای گزینه پرداخت الکترونیک لازم است نماد الکترونیک را حتماً دریافت کنید، اما بدانید که کاملاً ارزشش را خواهد داشت.
۱۰. هزینه حمل و نقل را مشخص کنید
یکی از علتهایی که کاربران سبد خرید را پس از رسیدن به مرحله حمل و نقل خالی میکنند این است که هزینه حمل و نقل تا مقصد مشخص نمیشود. برای حل این موضوع میتوانید از ابزاری برای محاسبه دقیق هزینه حمل و نقل تا مقصد به طور دقیق استفاده کنید یا اینکه از ابتدا مبلغی مشخص برای تمام جابه جاییها مشخص کنید.
سی ام اس ایران ( cms iran)
سی ام اس ایران قویترین کنترل پنل داخل ایران را دارد و مشتریانی که طراحی سایت خود را به آنها میسپارند بعد از تحویل هیچ مشکلی برای آپدیت ندارند. برای مشتریان پروژههای طراحی سایت در این شرکت یک جلسه حرفهای آموزش طراحی سایت برگزار میشود که پس از این جلسه یک مدیر حرفهای شده و بتوانند تغییرات مورد نظر را روی سایت خود اعمال کنند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.