محسن کوهکن در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به اظهارات رئیس جمهور در نشست با مدیران وزارت راه و شهرسازی مبنی بر اینکه منتقدان برجام و FATF باید هزینه نظرات و شعارهای خود را به مردم بگویند، اظهار داشت: اگر قرار است هزینه مخالفت با موارد مذکور پرداخت شود، آیا کسانی هم که طبق قانون اساسی مسئولیت اداری و مالی کشور را بر عهده دارند حاضر هستند خسارتهای عهدشکنی آمریکا و اجرا نشدن برجام را پرداخت کنند؟
وی با بیان اینکه باید خدمت رئیسجمهور عرض کنم که از آسمان به زمین میبارد نه از زمین به آسمان، ادامه داد: روحانی باید در دور دوم ریاست جمهوری خود دقت بیشتری کند و به نوعی سخن بگوید که هزینههای اداره کشور را بالا نبرد.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس متذکر شد: در روزهای اخیر هم رئیسجمهور در سفر به سمنان اظهاراتی درباره انتقال آب مطرح کرد که اجماع گروههای اصلاحطلب، اصولگرا و مستقل مجلس از سه استان به مخالفت با این مساله پرداختند و خواستهشان این بود که رئیسجمهور به نظر سازمان حفاظت از محیط زیست توجه کند. امروز هم در جایی دیگر چنین اظهارات عجیبی را بیان کرده است.
ادبیات روحانی در تراز یک رئیسجمهور نیست
کوهکن با تأکید بر اینکه در تراز رئیسجمهور نیست که با این ادبیات سخن بگوید، تصریح کرد: برخلاف ادعای رئیسجمهور هیچ یک از نمایندگان و منتقدان نگفتهاند که اگر FATF را امضا کنید، اسلام به خطر میافتد و تمام کسانی که با این مسئله مخالف بودند، اظهارات کارشناسانه مطرح کردند.
وی بیان کرد: آقای رئیسجمهور باید در این شرایط اقتصادی به این مسئله واقف باشد که بخش عمده شرایط فعلی کشور، حاصل مدیریت وی و دولت اوست و باید پاسخگو باشد چراکه آقای روحانی در زمان انتخابات همه مشکلات اقتصادی را متوجه دولت وقت می دانست و عوامل بیرونی را دخیل نمیکرد و باید در شرایط فعلی هم این باور را داشته باشد.
آیا دولت از حجم نقدینگی کشور خبر داشت؟
نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: به جای چنین اظهاراتی، بهتر است رئیس جمهور پاسخ دهد که آیا دولت در ابتدای امسال از حجم نقدینگی و میزان ذخایر ارزی اطلاع داشت یا خیر؟ رئیس جمهور بهتر است به یاد آورد که کمیسیون اقتصادی مجلس به دولت اعلام کرد که ارز ۴۲۰۰ تومانی مورد نظر معاون اول رئیس جمهور، ایجاد رانت می کند و نتیجه نمی دهد اما به آن توجهی نشد.
کوهکن با تأکید بر اینکه رئیسجمهور به جای فرافکنی بهتر است به این سوالات پاسخ دهد، خاطرنشان کرد: بنده به عنوان کسی که به FATF رأی نداده ام، هرگز نگاه سیاسی و جناحی به این موضوع نداشتم و به عنوان یک حقوقدان صرفاً به این مسئله توجه کردم که پیوستن به FATF چه منافعی برای ما دارد و چه تعهداتی را برای کشور ایجاد می کند؟
ضرورت عذرخواهی رئیسجمهور از مخالفان برجام
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با اشاره به اظهارات مخالفان برجام مبنی بر اینکه طرف های مذاکره بد عهد هستند و به تعهداتشان عمل نمی کنند، گفت: در آن زمان هم هجمه های زیادی با مخالفان برجام شد اما پس از خروج آمریکا از برجام حتی یک عذرخواهی کوچک هم از مخالفان برجام نشد با آنکه پیش بینی درستی کرده بودند و الان هم با همان شیوه منتقدان FATF به باد انتقاد گرفته می شوند.
نماینده مردم لنجان با اشاره به اظهارات امروز رئیسجمهور مبنی بر اینکه برخی میگویند اگر FATF را امضا کنید اسلام به خطر می افتد در حالی که اینها اسلام را نمی فهمند، تصریح کرد: مجددا تأکید میکنم که چنین اظهاراتی در تراز رئیسجمهور نیست و روحانی با این نوع حرف زدن، به قداستی که برای جایگاه ریاستجمهوری کشور قائل هستیم لطمه وارد نکند چراکه ما نمیتوانیم در مقابل این اظهارات ساکت بنشینیم.
وی با اشاره به اینکه رئیس جمهور بارها سخن از ضرورت وحدت و انسجام در شرایط فعلی زده است، یادآور شد: بهتر است رئیسجمهور هم به این اظهارات خود باور داشته باشد اما متأسفانه اینطور نیست و بنده صرفا از نوع صحبت کردن و ادبیات رئیسجمهور ابراز تأسف میکنم.