به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، به نقل از پلیس فتا، سرهنگ دوم علی محمد رجبی در تشریح این خبر اظهار داشت: یکی از ترفندهای مجرمان سایبری برای نفوذ به حریم خصوصی کاربران و سرقت اطلاعات، انتشار بدافزارها یا اپلیکیشنهای مخرب در فضای مجازی در قالب برنامههای کاربردی است.
وی یادآور شد: با توجه به آموزش مجازی دانش آموزان در چند سال اخیر، شاهد کلاهبرداریهایی در این زمینه بودهایم. اخیرا نیز مجرمان سایبری، برنامههای جعلی شاد را در فضای مجازی انتشار دادهاند و با تبلیغات گسترده در کانالها و گروههای شبکههایاجتماعی، دانشآموزان را به نصب نرمافزار جعلی شاد تشویق میکنند.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری در این خصوص اظهار داشت: بهترین راهحل به منظور جلوگیری از نصب اپلیکیشنهای مخرب دانلود از منابع معتبر و بهروزرسانی این نرم افزارها است.
سرهنگ رجبی به شهروندان توصیه کرد: جهت نصب و به روزرسانی اپلیکیشن شاد حتماً به سایت وزارت آموزش و پرورش به آدرس اینترنتی https://www.medu.ir مراجعه کنند و به پیامهایی که عموما با عناوین نصب و تبلیغ نرمافزارها، به ویژه در کانالهای تلگرامی منتشر میشوند و مجوز دسترسی غیرمجاز میخواهند، توجه نکنند.
وی تاکید کرد: هموطنان میتوانند با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir از آخرین اخبار و اطلاعات سایبری و همچنین جدیدترین شگردهای مجرمانه مطلع شده و مجرمان سایبری را در رسیدن به اهدافشان ناکام بگذارند.