شنبه 3ام آذر 1403

نشست ویژه شورایعالی کار بادستورکار«پایداری بنگاه‎‌ها وحفظ اشتغال»

به گزارش خبرنگار مهر، نشست دویست و هفتاد و هشتم شورای عالی کار صبح امروز با دستور کار «پایداری بنگاه های اقتصادی،  حفظ اشتغال موجود و همچنین خلق فرصت های شغلی جدید» برگزار می شود. در این نشست که با حضور شرکای اجتماعی برگزاری می شود، به طور خاص به راهکارهای خروج و برون رفت […]

495 Views


به گزارش خبرنگار مهر، نشست دویست و هفتاد و هشتم شورای عالی کار صبح امروز با دستور کار «پایداری بنگاه های اقتصادی،  حفظ اشتغال موجود و همچنین خلق فرصت های شغلی جدید» برگزار می شود.

در این نشست که با حضور شرکای اجتماعی برگزاری می شود، به طور خاص به راهکارهای خروج و برون رفت واحدهای تولیدی از رکود و تعطیلی، بررسی و مختصات حمایت از این واحدها و به تبع آن صیانت از نیروی کار و حفظ اشتغال موجود پرداخته می شود.

در نشست امروز شواری عالی کار همچنین قرار است گزارشی از آخرین وضعیت بنگاه های مشکل دار ارائه شود.

بر اساس آخرین گزارش از وضعیت بنگاه های مشکل دار، تا پایان شهریورماه امسال، ۱۳۵۶ بنگاه مشکل دار شناسایی شده است که بیش از ۱۴۵ هزار نیروی کار در این واحدها مشغول به کار هستند. از این تعداد نیروی شاغل در بنگاه های مشکل دار، ۱۱۲ هزار نفر با قرارداد موقت فعالیت می کنند.

 از مجموع بنگاه های مشکل دار، ۸۷ درصد واحدها معادل ۱۱۲۱ بنگاه خصوصی، ۹ درصد از بنگاه های مشکل دار تعاونی و ۴ درصد نیز از بنگاه های دولتی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، ۸۹ درصد بنگاه های مشکل دار «صنعتی»، حدود ۷ درصد «کشاورزی» و حدود ۶ درصد نیز «خدماتی» هستند.

«کمبود نقدینگی و سرمایه درگردش» نخستین مشکل «درون کارگاهی» بنگاه‌های اقتصادی شناسایی شده است.  پس از آن «بدهی معوق»، «مطالبات از دستگاه‌های دولتی»، «اختلاف بین سهامداران»، «بالا بودن هزینه های تولید»، «انباشت محصول» و در بعضی از بنگاه های اقتصادی «سوء مدیریت» بیشترین سهم را در مشکلات درون بنگاهی کارگاه‌ها دارند.

عدم فروش در بازار داخلی، تورم، رکود، قاچاق، واردات بی رویه کالاهای مشابه تولید داخل و مطالبات از سایر سازمان ‌ها جزو مشکلات برون کارگاهی تلقی می شوند و ارتباطی به مشکلات درونی کارگاه‌ها ندارند.

لینک منبع

قالب وردپرس