در بحث تحول دیجیتال و تاثیر آن بر صنعت بانکداری یک سوال پیش می آید که اساسا ورود به مباحث رویکرد مبتنی بر معماری چقدر میتواند در این مسیر به ما کمک کند؟
معماری پیشران مسیر تحول دیجیتال است
کد خبر: ۲۸۶۰۲۵ در بحث تحول دیجیتال و تاثیر آن بر صنعت بانکداری یک سوال پیش می آید که اساسا ورود به مباحث رویکرد مبتنی بر معماری چقدر میتواند در این مسیر به ما کمک کند؟ به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، بحث تحول دیجیتال از سالیان سال شروع شده و شرکت های بزرگ دنیا […]
به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، بحث تحول دیجیتال از سالیان سال شروع شده و شرکت های بزرگ دنیا در صنایع مختلف بیشترین تاثیر را از این تحول میپذیرد.
طبیعتا لازم است سراغ طرح های نوین رفته و این رویکردها به ما کمک کند تا با استفاده از آنها مسیر تحول را بهتر طی کنیم.
یکی از پیشرانها در مسیر تحول، بحث معماری و جایگاه آن است.
شاید اولین قدم در اشاعه این فرهنگ، پرداختن به مقوله معماری است و اساسا تفکر معماران ما میتواند در خیلی زمینهها راهگشا باشد.
مفاهیم مربوط به معماری در صنایع مختلف از جمله صنعت بانکداری نیز دستخوش تحول شده است.
اما در بحث تحول دیجیتال و تاثیر آن بر صنعت بانکداری یک سوال پیش می آید که اساسا ورود به مباحث رویکرد مبتنی بر معماری چقدر میتواند در این مسیر به ما کمک کند؟
معماری ترکیبی از هنر و سلیقه است
ساختار پایه معماری از ساختمان میآید. اساس هر چیز که از معماری به خاطر میرسد ساختمان است.
ترکیبی از هنر و سلیقه که قرار است منجر به آسودگی هر فردی شود که در ساختمان زندگی یا کار کند.
در نهایت معماری ترکیبی از فناوری و مهمتر از آن هنر و علم است.
ما به سمت انقلاب چهارم صنعتی پیش میرویم و معماری چیزی نیست که مربوط به این دوره خاص باشد. در هر دوره ای بحث معماری مطرح بوده است.
امروز که در حوزه تحول دیجیتال صحبت میکنیم باید صحبت از معماری مبتنی بر تحول دیجیتال نیز کرد.
بانکها به عنوان یکی از ارکان جدی در چرخدنده های صنعت از گذشته تغییراتی داشته اند.
از بانکداری سنتی تبدیل به بانکداری الکترونیکی شده اند. خیلی هایشان به اشتباه فکر میکنند بانکداری دیجیتالی دارند و برخی از بانکداری الکترونیکی به سمت بانکداری دیجیتال حرکت میکنند. تحول دیجیتال مفاهیم جدی دارد.
نگاه متفاوت معماری در فین تک و استارتاپ
سازمان ها باید نسبت به تغییرات پاسخگو بوده و با اینگونه تغییرات منطبق باشند. سازمانهای ما زمانی موفق خواهند بود که از چابکی مناسب برای پاسخ گویی به تغییرات برخوردار باشند.
تفاوت بین متالوژی، سقف و تحول دادهها در معماری در حال تغییر است. در فینتکها و استارتاپ ها نگاه معماری متفاوت است و مابقی مفاهیم را تحت الشعاع قرار داده است.
موضوع پلتفرمها بازار را تغییر داده و شرکتهای مختلفی که در این حوزه کار میکنند، مهمترین بخش آن ها کربنکینگ است.
معماری، حوزهای است که عملا در آن باید متخصصان مختلف دور هم جمع شوند تا تحولی عظیم رخ دهد.