جمعه 2ام آذر 1403

مشوق بانکی برای صادرکنندگان چیست؟

کد خبر: ۲۸۹۲۱۸ مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد: صادرکنندگان مرتبط با حوزه فعالیت معاونت علمی در قالب بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی، مشوق کمک سود تسهیلات بانکی دریافت می‌کنند. به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، به نقل از ایرنا، در راستای اجرای بسته حمایت از توسعه صادرات […]

284 Views


مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد: صادرکنندگان مرتبط با حوزه فعالیت معاونت علمی در قالب بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی، مشوق کمک سود تسهیلات بانکی دریافت می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، به نقل از ایرنا، در راستای اجرای بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی سال ۱۴۰۰، سازمان توسعه تجارت ایران در چارچوب بسته حمایتی، نسبت به پرداخت کمک سود تسهیلات بانکی به جامعه صادرکنندگان مرتبط با حوزه فعالیت معاونت علمی و فناوری اقدام می‌کند.

این مشوق صادراتی بانک پس از ارایه مستندات و بررسی درخصوص میزان مشوق قابل پرداخت به بنگاه‌های متقاضی پرداخت خواهد شد.

متقاضیان دریافت این مشوق صادراتی لازم است نسبت به ثبت اطلاعات در سامانه یکپارچه اعتبارسنجی و رتبه‌بندی اعتباری صادرکنندگان به آدرس www.mvcrs.ir و اخذ کد ثبت اطلاعات اقدام کنند.

متقاضیان همچنین باید نسبت به تکمیل و ارایه اصل فرم‌های مورد نظر سازمان که شامل فرم‌های اطلاعات وام‌های دریافتی، مشخصات بنگاه تعهدنامه بنگاه است، به دبیرخانه کارگروه مشوق‌های صادراتی (مستقر در سازمان) و دریافت تاییدیه تکمیل پرونده در موعد زمانی اعلام‌شده اقدام کنند.

برای دریافت این مشوق، لازم است کارتکس اقساط که شامل گزارش صورت وضعیت پرداخت اقساط وام‌های دریافتی و ارایه‌شده به این سازمان است، ارایه شود.

اسناد مربوط به پرداخت اقساط در سال ۱۴۰۰، ارایه درخواست دریافت مشوق صادراتی در قالب کمک سود تسهیلات بانکی با اعلام شماره شبا شرکت، نام بانک و کد شعبه برای واریز کمک سود تسهیلات و ارایه تصویر اساس‌نامه شرکت و آخرین تغییرات که در روزنامه رسمی منتشر شده، از دیگر ضروریات دریافت این مشوق صادراتی عنوان شده است.

بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی سال ۱۴۰۰، در راستای تحقق بند ۱۰ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در خصوص حمایت همه‌جانبه هدفمند از صادرات کالاها و خدمات، افزایش حجم و تنوع محصولات و خدمات صادراتی با اولویت ۱۵ کشور همسایه و اتحادیه اوراسیا و کشورهای چین، هند، سوریه و لبنان و همچنین حمایت از زیرساخت‌های صادراتی و توسعه فعالیت‌های ترویجی و بازاریابی خارجی در حوزه صادرات صورت می‌گیرد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!

لینک منبع

قالب وردپرس