جمعه 2ام آذر 1403

طرز تهیه انواع مربای خانگی خوشمزه

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر،  اگر مربا به صورت خانگی و توسط خودتان درست شده باشد از سلامت مربا و همچنین مواد اولیه به کار برده شده در آن اطمینان خواهید داشت. در این مقاله از پارسی دی قصد داریم بهترین میوه هایی که میتوانید در خانه مربای آنها را تهیه کنید را معرفی کنیم. مربای […]

413 Views



به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر،  اگر مربا به صورت خانگی و توسط خودتان درست شده باشد از سلامت مربا و همچنین مواد اولیه به کار برده شده در آن اطمینان خواهید داشت.

در این مقاله از پارسی دی قصد داریم بهترین میوه هایی که میتوانید در خانه مربای آنها را تهیه کنید را معرفی کنیم.

مربای کیوی

کیوی یکی از میوه هایی است که این روزها به صورت چهارفصل در دسترس است اما این میوه خوشمزه در اصل یک میوه زمستانی است و خوردن آن در فصل زمستان حال و هوایی دیگر دارد.

برای تهیه یک مربای خوشمزه خانگی از میوه کیوی میتوانید دستور العمل زیر را دنبال کنید تا به راحتی مربای کیوی خوشمزه ای را در دسترس داشته باشید.

مربای به

مربای به یکی از انواع مرباهای پر طرفدار و بسیار خوشمزه در کشورمان است که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. مربای به را می توانید به همراه خامه صبحانه ، کره یا پنکیک سرو کنید.

مربای بهارنارنج

بهار نارنج شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی‌های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز، سوهان و … کاربرد بسیار دارد.

طعم خاص مربای بهارنارنج سبب شده است که افراد بسیاری آن را به عنوان صبحانه در رژیم غذایی خود بگنجانند.

مربای انجیر

تنوع مصرف میوه انجیر بسیار زیاد و با روش های مختلفی (مثل انجیر تازه ، انجیر خشک شده ، مربای انجیر ، آرد انجیر ، کمپوت انجیر و … )  آماده مصرف می شود. به دلیل اینکه جابجایی میوه انجیر دشوار است و میوه رسیده آن بسیار آسیب پذیر است بیشتر به صورت فرآوری شده وارد بازار می شود.

تهیه مربای انجیر از آنچه که فکرش را بکنید ساده تر است پس همین الان دست به کار شوید.

مربای زرشک

زرشک دارای فواید و خواص زیادی برای سلامت انسان می باشد، تمامی قسمت های زرشک اعم از ریشه تا ساقه و میوه همگی در پزشکی کاربرد دارد، زرشک برای بیماری های دستگاه گوارش بسیار مفید است. مصرف زرشک از قدیم الایام در بین مردم رواج داشته است. برای استفاده های گوناگون از این گیاه استفاده می شود. زرشک را یک عصاره شفا بخش می دانند. ما می خواهیم در این نوشته در مورد خواص بی نظیر زرشک مطالبی را برای شما قرار دهیم.

زرشک را می توان به شکل های مختلف مصرف کرد، شما می توانید زرشک را به عنوان سس، ژله، آبمیوه یا دمنوش مصرف کنید. کسانی که ناراحتی معده دارند می توانند از زرشک مصرف کنند. باید توجه کنید زرشک برای افراد باردار و مادران شیرده ممنوع می باشد. این گیاه باید تحت نظر پزشک مصرف شود.

مربای زرشک از آن دسته مرباهای خاصی است که ممکن است مزه مورد علاقه هرکسی نباشد پس در انتخاب آن دقت کنید.

مربای هویج

هویج دارای طعم خوبی بوده که دارای مقادیر زیادی از بتاکاروتن است. همچنین هویج دارای آنتی اکسیدان های زیاد برای سلامت چشم ، پوست و گوارش می باشد. کسانی که هویج میل می کنند دارای هوش بالاتری نسبت به سایرین هستند.

مربای هویج به خاطر طعم و رنگ خاصش مورد علاقه ایرانی هاست و گزینه مناسبی برای تهیه در خانه است.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

لینک منبع

قالب وردپرس