به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، حجت اسماعیلزاده درباره دستورالعملی برای احیای صنایع و طرحهای اقتصادی کشور افزود: دستورالعمل نحوه صدور مجوز عرضه شرکتهای پروژه، بدین گونه است که تأمین مالی این شرکتها در قالب پروژه تأمین شود.
وی ادامه داد: هر شرکتی که حائز شرایط دستورالعمل است در قالب پروژه، درخواست خود را به فرابورس ارسال میکند و پس از بررسی و طی کردن مسیر پذیرش، عرضه آن فراهم میشود.
اسماعیل زاده با اشاره به اینکه بر اساس آمار ۷۷ هزار طرح نیمه تمام در کشور وجود دارد گفت: برای طرحهای نیمه تمام فضایی برای تأمین مالی فراهم میشود تا این طرحها به بهره برداری برسند و در صورت بهره برداری، باعث ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در کشور میشود.
معاون پذیرش فرابورس ایران افزود: دستورالعمل احیای صنایع و طرحهای اقتصادی کشور، سرمایههای خرد و اندک سرمایهگذاران را در قالب بازار سرمایه، به کار میگیرد و بعد از پذیره نویسی، با پیشرفت طرحها، سود خوبی نصیب سرمایه گذاران میکند.
وی تصریح کرد: کارگروه مشترکی با معاونت وزارت صمت ایجاد کرده ایم و داوطلبانه در حال رصد این طرحها هستیم، زیرا قرار است مردم با سرمایههای خرد در این شرکتها شریک شوند.
اسماعیلزاده افزود: برای اینکه اعتماد مردم ایجاد شود، ناظر فنی و ناظر مالی طرحها مشخص شده است و صاحبان اولیه طرح، قبل از بهره برداری اجازه فروش سهم خود را ندارند.
وی ادامه داد: اگر در بازه زمانی سالانه، درصد پیشرفت طرح با برنامههای اولیه مطابقت نداشت و طرح با مشکل روبرو شد، مؤسس معتهد است تا سرمایه مردم را برگردانند و حداقل سود بانکی را برای سرمایه گذار فراهم کند.
اسماعیل زاده گفت: شرکتهای پروژهای، ممکن است به درجهای از تکامل رسیده و ریسک کمتری داشته باشند این شرکتها حائز اهمیت و دارای شرایط پذیرش هستند اگر شرایط را نداشتند در بازار در قالب بازار سوم پذیره نویسی میشوند.