سبزیجات کم کالری و مغذی برای کاهش وزن
اغلب افرادی که از رژیم های کم کربوهیدرات پیروی می کنند، به طور معمول بیشتر به تخم مرغ، مرغ، ماهی و سایر انواع گوشت روی می آورند، در حالی که سبزیجات کم کالری و سرشار از مواد معدنی، – ویتامین ها و سایر مواد مغذی مهم وجود دارند که می توانند جایگزین های مناسبی برای […]
![](https://bankdaripress.ir/wp-content/uploads/2019/08/image_13980606694936.jpg)
اغلب افرادی که از رژیم های کم کربوهیدرات پیروی می کنند، به طور معمول بیشتر به تخم مرغ، مرغ، ماهی و سایر انواع گوشت روی می آورند، در حالی که سبزیجات کم کالری و سرشار از مواد معدنی، – ویتامین ها و سایر مواد مغذی مهم وجود دارند که می توانند جایگزین های مناسبی برای کربوهیدرات باشند.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازسلامت نیوز به نقل از ایسنا، در رژیم های کم کربوهیدرات افراد مجاز به مصرف روزانه کمتر از 150 گرم کربوهیدرات هستند و حتی در برخی افراد این میزان می تواند به روزانه 20 گرم نیز برسد.
در این نوع رژیم ها بهتر است از مقادیر بالای سبزیجات استفاده کرد.
در ادامه 9 مورد از بهترین سبزیجاتی که باید در این نوع رژیم زیاد مصرف شوند، به نقل از روزنامه “تایمز آو ایندیا” آورده شده است: 1) فلفل دلمه ای: فلفل های دلمه قرمز، زرد و سبز رنگ بسیار مغذی هستند.
این گیاه حاوی آنتی اکسیدان بوده و در برابر سرطان و کلسترول محافظت از فرد کرده و باعث کاهش التهاب نیز می شود.
2) کلم بروکلی: بروکلی نوعی کلم است که تصور می شود مقاومت به انسولین را در افراد دیابتی نوع 2 کاهش می دهد.
مطالعات هم چنین حاکی از آن است که کلم بروکلی در محافظت از افراد در برابر انواع سرطان کمک می کند و علاوه بر آن سرشار از ویتامین C و K است.
3) قارچ: قارچ در میان سبزیجات یکی از کم کربوهیدرات ترین ها محسوب می شود.
قارچ ها خواص ضد التهابی بی نظیری داشته و می توان آن ها را به طیف گسترده و متنوعی از غذاها افزود.
4) اسفناج: اسفناج یکی از سبزیجات برگداری است که مزایای سلامتی زیادی دارد.
برای سلامتی قلب بسیار عالی بوده و ممکن است خطر ابتلا به بیماری های چشمی را نیز کاهش دهد.
این گیاه منبعی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی شمرده می شود.
5) گل کلم: گل کلم یک سبزی همه کاره و جزو مواد خوراکی بسیار محبوب است.
این گیاه که سرشار از فیبر و ویتامین است می تواند همراه با برنج یا به صورت خرد شده مصرف شده و هم چنین می تواند در کنار هر غذای دیگری استفاده شود.
6) آووکادو: آووکادو از آن دسته میوه هایی است که به عنوان سبزیجات خورده می شوند.
این میوه حاوی مقادیر بالایی چربی سالم بوده و کربوهیدرات قابل هضم کمی نیز دارد.
هم چنین به کاهش کلسترول بد LDL و تری گلیسیرید کمک می کند.
7) لوبیا سبز: لوبیای سبز یکی از محبوب ترین سبزیجات برای کسانی است که رژیم کم کربوهیدرات را دنبال می کنند.
اعتقاد بر این است که لوبیا سبز کربوهیدرات کم و فیبر بالایی دارد.
هم چنین گفته می شود در مقابل سرطان از فرد محافظت می کند و برای سلامت مغز نیز بسیار مفید است.
8) خیار: خیار سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی بوده و دارای ترکیباتی است که برای سلامتی بسیار مفیدند.
خیار ضد سرطان و هم چنین ضد التهاب نیز هست.
9) بادمجان: بادمجان سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است و گفته می شود که کلسترول را کاهش داده و سلامت قلب را نیز تنظیم می کند.
بادمجان حاوی آنتی اکسیدان ناسونین است که باعث تقویت سلامت مغز و کند شدن پیری و زوال می شود.
کلید واژه ها: کربوهیدرات – سبزیجات – سبزی – ویتامین – ویتامین ها – کاهش – رژیم – سلامت – مواد معدنی – سرطان – لوبیا – آووکادو – گیاه – مصرف – اسفناج – کاهش کلسترول – انواع – محبوب – کالری – سلامت نیوز – محبوب ترین – خیار – فلفل – فیبر – میوه – کاهش وزن – روزنامه – بهترین – خوراکی – بیماری