جمعه 2ام آذر 1403

سالانه ۶.۵هزار هزار میلیارد تومان گردش مالی در شبکه پرداخت

کد خبر: ۲۸۷۳۷۲ مدیرعامل شرکت شاپرک گفت: سالانه حدود 6.5هزار هزار میلیارد تومان گردش مالی در شبکه پرداخت در قالب حدود 40 میلیارد تراکنش داریم. به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، سیدکاظم دهقان، مدیرعامل شرکت شاپرک ۲۳ بهمن 1400 در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: از حدود یکسال و نیم پیش با هماهنگی […]

233 Views


مدیرعامل شرکت شاپرک گفت: سالانه حدود 6.5هزار هزار میلیارد تومان گردش مالی در شبکه پرداخت در قالب حدود 40 میلیارد تراکنش داریم.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، سیدکاظم دهقان، مدیرعامل شرکت شاپرک ۲۳ بهمن 1400 در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: از حدود یکسال و نیم پیش با هماهنگی که با سازمان امور مالیاتی داشتیم تمامی ترمینال های جدیدی که ثبت شدند، پس از پیش ثبت نام مالیاتی اجازه فعالیت گرفتند.

مدیرعامل شرکت شاپرک با تاکید بر اینکه حدود 10میلیون و 600 هزار ابزار پذیرش شامل کارتخوان و درگاه پرداخت اینترنتی داریم که حدود 8میلیون از کارتخوان ها پیش ثبت نام پرونده مالیاتی را انجام داده اند، اظهارداشت: این 8 میلیون کسانی بوده اند که بیشترین مبلغ تراکنش را داشته اند. یعنی حدود 82درصد مبلغی کل شبکه پرداخت را شامل می شوند.

دهقان با اعلام این مطلب که طبیعتا با مالیاتی شدن و ثبت پرونده مالیاتی، دولت می تواند عمده مالیات ها را اخذ کند، گفت: شرایط می توانست بهتر باشد به شرط اینکه زیرساخت ها و هماهنگی های بین درگاهی بهتر می بود.

وی عنوان کرد: سالانه حدود 6.5هزار هزار میلیارد تومان گردش مالی در شبکه پرداخت در قالب حدود 40 میلیارد تراکنش داریم.

تعیین تکلیف مالیاتی ۴.۷ میلیون کارتخوان

همچنین در این برنامه رئیس مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی کشور از تعیین تکلیف ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار کارتخوان تا امروز خبر داد و گفت: این سازمان بزودی به پرونده مالی کسانیکه شائبه فرار مالیاتی دارند ورود خواهد کرد.

آقای برزگری افزود: افزود: بر اساس اطلاعات اخذ شده از بانک مرکزی، از مجموع ۱۳ میلیون کارتخوان موجود در کشور، مالکان ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار کارتخوان درخواست اتصال کارتخوان به پرونده مالیاتی و ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار کارتخوان درخواست غیرفعال سازی کرده اند.

وی با بیان اینکه اشخاصی در کشور بیش از ۲۲۰۰ یا ۱۲۲۵ کارتخوان دارند، ولی تاکنون مراجعه‌ای به ادارات مالیاتی نداشته اند افزود: کسانیکه مراجعه نکرده اند شائبه فرار مالیاتی دارند و به این افراد توصیه می‌کنیم برای روشن شدن پرونده، هرچه سریعتر به ادارات مالیاتی مراجعه کنند.

برزگری اضافه کرد: پس از این، ساماندهی حساب‌های بانکی تجاری و غیر بانکی در دستور کار سازمان قرار دارد و بنابراین کار‌هایی نظیر کارت به کارت یا استفاده از ساتنا و پایا موجب نمی‌شود که عده‌ای فرار مالیاتی داشته باشند.

وی افزود: برای تسلیم اظهارنامه یا اتصال کارتخوان به پرونده مالیاتی، باید ابتدا ثبت نام انجام شود و موجودی تا سقف ۳۶ میلیون تومان اگر در زمان مقرر اظهارنامه آن تسلیم شود از مالیات معاف است.

رئیس مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی کشور ساماندهی کارتخوان‌ها را مانع اخذ مالیات مضاعف دانست و گفت: کسانیکه پرونده مالیاتی داشته یا تشکیل پرونده داده و اظهارنامه خود را در موعد مقرر اظهار کنند، از مشوق‌های مالیاتی بهره مند می‌شوند و در واقع این سامانه مانع اخذ مالیات مضاعف می‌شود.

بیش از ۳ میلیون کارتخوان به فوتی‌ها و بی هویت‌ها تعلق دارد

رئیس کمیته مالیاتی مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه بیش از ۳ میلیون کارتخوان به فوتی‌ها و بی هویت‌ها تعلق دارد و مورد ابطال قرار گرفته است؛ گفت: اجرا نشدن قانون یکی از مشکلات موجود در کشور است.

محمد صفائی دلوئی افزود: تا به حال نسبت به ترک فعل‌ها در کشور مجازاتی برای افرادی که قانون را اجرا نمی‌کردند، صورت نمی‌گرفت.

او ادامه داد: قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان قرار بود در سال ۹۸ اجرایی شود، اما این اتفاق نیفتاد، پس از ۱۵ ماه از این قانون، بانک مرکزی این قانون را اجرا نمی‌کند و در بحث سازمان امور مالیاتی هم قرار بود این قانون از ابتدای خرداد ۱۴۰۰ اجرایی شود، اما آن هم اجرایی نشد .

آقای صفائی تصریح کرد: مجلس سازمان امور مالیاتی را مکلف به اجرای ماده ۲۳۴ کرد و با صراحت سازمان مالیاتی را مکلف به رجوع به دستگاه قضائی کرد.

اتصال کامل به سامانه مالیاتی در یک هفته سخت است

رئیس کمیته مالیاتی مجلس شورای اسلامی در خصوص اتصال دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت و دریافت به سامانه مالیاتی، گفت: بعید است قانونی که در ۱۵ سال اخیر اجرا نشده است، در یک هفته اجرایی شود.

آقای محمدرضا یزدی زاده عضو سابق شورای راهبردی نظام مالیاتی هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: ۹۰ درصد مشکلات مالیاتی مربوط به خارج از شبکه است.

او ادامه داد: در خصوص اتصال دستگاه‌ها و شبکه‌های پرداخت به سامانه مالیاتی هم اگر قرار باشد به جای مدت یک هفته، موعد اردیبهشت را در نظر بگیریم و فرصت دهیم، ظرف این مدت باید مسئولان و ناظران امر، نظارت‌های هفتگی و زمان بندی معینی را اعمال نمایند تا معلوم شود در این مدت چه اتفاقی می‌افتد.

لینک منبع

قالب وردپرس