به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بازار سرمایه، شاخص هم وزن نیز به رقم ۱۱۰ هزار و ۲۴۳ واحد رسید. شاخص بازار اول به کانال ۲۴۷ هزار واحدی وارد شد و شاخص بازار دوم نیز عدد ۷۲۴ هزار واحد را نمایش داد. امروز آیفکس نیز ۴۵۲۸ واحد را ثبت کرد.
امروز با دست به دست شدن ۴ میلیارد و ۸۹۷ میلیون سهم و اوراق بهادار طی ۵۷۲ هزار نوبت داد و ستد، ارزش معاملات به بیش از ۲,۶۳۴ میلیارد تومان رسید.
در معاملات امروز نمادهای «فولاد»، «اخابر» و «فخاس» به ترتیب با ۲۵۶، ۲۵۱ و ۱۹۹ واحد افزایش بیشترین تأثیر مثبت و در مقابل نمادهای «رمپنا»، «پارسان» و «کگل» به ترتیب با ۱۳۴، ۷۹ و ۶۴ واحد کاهش، بیشترین تأثیر منفی بر شاخص را ثبت کردند.
همچنین امروز «وتجارت»، «خساپا» و «شیران» پربینندهترین نمادهای بورسی بودند. از سوی دیگر در پایان داد و ستد امروز بورس تهران، بانک برترین گروه صنعت بود و خودرو و فلزات اساسی به ترتیب جایگاه دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
شاخص بورس تهران امروز به روند صعودی خود ادامه داد و به کانال ۳۴۶ هزار واحدی وارد شد. این در حالی است که کارشناسان بازار سرمایه از تداوم صعود شاخص خبر میدهند.