دسترسی ۱۵ بانک مرکزی به فنآوری دیجیتال
تکنولوژی بلاکچین و ارزهای دیجیتال هر روز به جریان اصلی رسانهها راه پیدا میکند. براساس آخرین گزارش صندوق بینالمللی پول (IMF)، تعداد ۱۵ بانک در حال پیشرفت با هسته ارزهای دیجیتال و رمزنگاری شده هستند. به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، به طور خاص، بانک های مرکزی کشورهای بزرگ از جمله باهاما، کانادا، چین، […]
تکنولوژی بلاکچین و ارزهای دیجیتال هر روز به جریان اصلی رسانهها راه پیدا میکند. براساس آخرین گزارش صندوق بینالمللی پول (IMF)، تعداد ۱۵ بانک در حال پیشرفت با هسته ارزهای دیجیتال و رمزنگاری شده هستند.
به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، به طور خاص، بانک های مرکزی کشورهای بزرگ از جمله باهاما، کانادا، چین، بانک مرکزی Curacao و سنت مارتن، کاراییب شرقی، اکوادور، نروژ، سنگال، سوئد، تونس و اروگویه پیش قدم هستند.
بانک های مرکزی و پول دیجیتال
دیدن نمودار رو به رشد بهره وری رمزنگاری توسط این بانکهای مرکزی که از طرف دیگر حجم بازار ارزهای دیجیتال مختلف در حال افول است، کاملا شگفت انگیز است.
با این وجود، آگاهی و پذیرش ارزهای دیجیتال به عنوان روش پرداخت توسط بازیگران خصوصی احتمالا باعث تمایل به آزمایش تکنولوژی های جدید پرداخت در میان بانک های مرکزی می شود.
علاوه بر این، پذیرش و اتخاذ جهانی پرداخت دیجیتال، شیوه نظام مالی جهانی را متحول ساخته است. همانطور که رئیس صندوق بینالمللی پول Christine Lagarde گفت: پول در حال تغییر دادن خود است و ادامه داد:
“فراتر از مقررات، آیا دولت باید یک بازیگر فعال در بازار برای پول باقی بماند؟ یا باید خلا باقی مانده از عقبنشینی پول نقد را پر کند؟”
تشویق و ترویج اکوسیستم مالی مدرن
گزارشها حاکی از دو دلیل اصلی هستند که چرا بانکهای مرکزی در حال بررسی راهحلهای پرداخت دیجیتال هستند. اولین دلیل تحلیل این مساله این است که ارزهای دیجیتال در حال کاهش نقش پول نقد هستند و یک دلیل دیگر میتواند میلیون ها نفر باشد تا آنها بتوانند خدمات مالی مدرن را تجربه کنند.
علاوه بر این، بانکهای دیگر قصد دارند تا هزینه را با تبدیل یادداشت ها و پول های چاپی به توکن یا پول دیجیتال کاهش دهند.
به دنبال دیدگاه Lagarde، دانشمند تحقیقاتی در موسسه ارزهای دیجیتال دانشگاه MIT، آقای Robleh Ali در مورد نقطه تماس میان شهروندان و دولت بحث کرد. وی که محقق سابق بانک انگلستان بود، پیگیری خود را در مورد نسبیت پول دیجیتال با پول نقد سنتی انجام داد و افزود:
“آیا دولت یک تعهد یا یک وظیفه برای ارائه پول بدون ریسک به مردم عمومی دارد؟ آیا این وظیفه پس از حذف مصرف پول نقد باقی میماند؟”
منبع: Coingape