جمعه 2ام آذر 1403

تولید ترکیبی کشنده برای از بین بردن باکتری های مقاوم در برابر دارو

پژوهشگران دانشگاه "ام. آی. تی" قصد دارند برای از بین بردن باکتری های مقاوم در برابر دارو، آنتی بیوتیک و باکتری های پروبیوتیک را با هم ترکیب کنند. – پژوهشگران دانشگاه “ام. آی. تی” قصد دارند برای از بین بردن باکتری های مقاوم در برابر دارو، آنتی بیوتیک و باکتری های پروبیوتیک را با هم […]

602 Views


پژوهشگران دانشگاه "ام.

آی.

تی" قصد دارند برای از بین بردن باکتری های مقاوم در برابر دارو، آنتی بیوتیک و باکتری های پروبیوتیک را با هم ترکیب کنند.

– پژوهشگران دانشگاه “ام.

آی.

تی” قصد دارند برای از بین بردن باکتری های مقاوم در برابر دارو، آنتی بیوتیک و باکتری های پروبیوتیک را با هم ترکیب کنند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا و به نقل از ام.

آی.

تی نیوز، پژوهشگران قصد دارند برای مقابله با باکتری های مقاوم در برابر دارو، از باکتری های “پروبیوتیک” (probiotic) استفاده کنند.

باکتری های پروبیوتیک، علاوه بر کمک به گوارش، مولکول های پیچیده و ترکیباتی مانند ویتامین ها و آنتی بیوتیک های گوناگون تولید می کنند که برای بدن مفید هستند.

پژوهشگران دانشگاه “ام.

آی.

تی” (MIT) در بررسی خود نشان داده اند که با رساندن ترکیبی از داروهای آنتی بیوتیک و باکتری های پروبیوتیک، می توان دو سویه باکتری مقاوم در برابر دارو را که اغلب موجب عفونت زخم می شوند، ریشه کن کرد.

آنها برای این کار، باکتری پروبیوتیک را در کپسولی از جنس “آلژینات” (alginate) قرار دادند.

آلژینات، یک ماده سازگار با محیط زیست است که اجازه نمی دهد آنتی بیوتیک ها، باکتری های پروبیوتیک را از بین ببرند.

“آنا جکلنس” (Ana Jaklenec)، پژوهشگر دانشگاه ام.

آی.

تی و از نویسندگان این پروژه گفت: باکتری های بسیاری وجود دارند که در برابر آنتی بیوتیک ها مقاوم هستند و یک مشکل جدی برای سلامتی انسان به شمار می روند.

ما فکر می کنیم یکی از راه های مقابله با این مشکل، قرار دادن باکتری پروبیوتیک زنده در کپسول است.

“زیهاو لی” (Zhihao Li)، پژوهشگر سابق دانشگاه ام.

آی.

تی و نویسنده ارشد این پروژه گفت: ما ترکیبات مولکولی زیست لایه های باکتری ها را بررسی کردیم و دریافتیم که آلژینات، نقش بسیار مهمی در مقاومت باکتری های عفونی مانند “سودومونا” (Pseudomonas) دارد، اما تاکنون هیچ کس از این توانایی برای محافظت از باکتری های خوب در برابر آنتی بیوتیک ها استفاده نکرده است.

به گفته پژوهشگران، اگر آزمایش های این کپسول روی حیوان و انسان موفقیت آمیز باشد، می توان از آن برای ترمیم زخم های مزمن عفونی استفاده کرد.

این پژوهش، در مجله ” Advanced Materials” به چاپ رسید.

انتهای پیام
کلید واژه ها: باکتری – آنتی بیوتیک – آنتی بیوتیک ها – دانشگاه – ترکیب – دارو – مولکول – انسان – تولید – پروژه – ویتامین ها – نویسندگان – محیط زیست – مشکل – زیست – ویتامین – نویسنده – آزمایش – موفقیت – مقاومت – گزارش – ترمیم – عفونت – ایسنا – نشان – محیط – زنده – ارشد – ماده

لینک منبع

قالب وردپرس