دوشنبه 29ام بهمن 1403

تلاش عزیزی برای خروج از هلدینگ پارسیان

خبرها حکایت از آن دارد که مرتضی عزیزی مدیرعامل هلدینگ گسترش نفت و گاز پارسیان این روزها به شدت به دنبال خداحافظی با این سمت است. – شعار سال:” این مدیرعامل بازنشسته که تلاش دارد به بهانه قانون منع بکارگیری بازنشستگان در رده های مدیریتی با این سمت خداحافظی کند ظاهرا به دلیل فشارهای نهادهای […]

519 Views


خبرها حکایت از آن دارد که مرتضی عزیزی مدیرعامل هلدینگ گسترش نفت و گاز پارسیان این روزها به شدت به دنبال خداحافظی با این سمت است.

– شعار سال:” این مدیرعامل بازنشسته که تلاش دارد به بهانه قانون منع بکارگیری بازنشستگان در رده های مدیریتی با این سمت خداحافظی کند ظاهرا به دلیل فشارهای نهادهای نظارتی طی ماه های گذشته تلاش دارد تا این میز مدیریتی را ترک کند.

این درحالی است که گفته می شود این هلدینگ بیشترین همکاری رابا سامانه نیما داشته اما به دلایل مختلف هر بار مسوولان این هلدینگ به نهادهای نظارتی احضار می گردند.

براساس شنیده ها ظاهرا پسر بزرگ این مدیر پتروشیمی پس از سال ها از لندن به ایران بازگشته و با افتتاح کارخانه ای در صنعت پتروشیمی فعال شده که عزیزی تلاش دارد با خروج از این مجموعه به یاری فعالیت اقتصادی فرزندش بشتابد.

برهمین اساس باید به زودی شاهد خداحافظی این مدیرپتروشیمی با هلدینگ نفت و گاز پارسیان باشیم! دراین بین هنوز خبری از جایگزین وی در دسترس نیست که به زودی در صورت اطلاع از این مساله جزییات آن در “نفتی ها” منتشر می گردد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وبسایت نفتی ها، تاریخ 18 آذر 97، کد مطلب: 4436:
کلید واژه ها: مدیر – پتروشیمی – پارسیان – مدیرعامل – عزیزی – بازنشستگان – نفتی – خروج – کارخانه – اقتصادی – افتتاح – تاریخ – اطلاع – قانون – مرتضی – منتشر – ایران – صورت – لندن – صنعت – بزرگ

لینک منبع

قالب وردپرس