دوشنبه 21ام آبان 1403

برگزاری سمینار«پرداخت خرد» توسط شرکت ایران کیش

در دومین روز از چهارمین نمایشگاه تراکنش ایران،سمینار «پرداخت های خرد» به همت شرکت ایران کیش برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک،در ابتدای این سمینار،صادق فرامرزی،مدیرعامل شرکت ایران کیش با تاکید بر وجود تلاطم های مدیریتی و بانک زدگی در PSPها گفت:افراد در مدت مدیریت کوتاه خود به هر نحوی می‌خواهند تراکنش‌ها […]

554 Views



در دومین روز از چهارمین نمایشگاه تراکنش ایران،سمینار «پرداخت های خرد» به همت شرکت ایران کیش برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک،در ابتدای این سمینار،صادق فرامرزی،مدیرعامل شرکت ایران کیش با تاکید بر وجود تلاطم های مدیریتی و بانک زدگی در PSPها گفت:افراد در مدت مدیریت کوتاه خود به هر نحوی می‌خواهند تراکنش‌ها را افزایش دهند،بدون آن که برای پرداخت های خرد نسخه جداگانه ای بپیچند.

وی کارمزدخواهی را آفت پرداخت دانست و خاطرنشان کرد:روند اشتباه کارمزدخواهی اکنون از فروشگاه‌ها گذشته و به بانک‌ها رسیده است،حتی برخی فعالان پرداختی به سمت دامپنگ رفته‌اند.

برای رسیدن به روندهای درست باید هزینه داد

دبیر علمی سمینار پرداخت خرد یادآور شد: برخی منابع سیاستگذار، از مسائلی مانند کارمزدها منتفع می‌شوند و این امر در تصمیم‌گیری‌ها تاثیر می‌گذارد.

فرامرزی با تاکید بر لزوم اصلاح کارمزدها تصریح کرد:در این میان صنعتی مانند شرکت ما دچار مشکل خواهد شد،اما باید برای ایجاد رویه درست هزینه ها را پذیرفت.

مدیرعامل شرکت ایران کیش برگزاری رویدادی مانند سمینار پرداخت خرد را برای انتقال دانش و ایجاد همدلی در حوزه پرداخت موثر دانست و افزود:ما در این صنعت نه آموزش می‌دهیم و نه آموزش می‌بینیم،بنابراین این نوع سمینارها می تواند به انتقال تجربیات و دستیابی نظام پرداخت به نتایج بهتر کمک شایانی کند.

کاظم امینانی که در این سمینار به تشریح انقلاب پرداخت و روند گذشته و آینده آن پرداخت با ارائه آماری از روش‌های مختلف پرداخت خرد و همچنین مفهوم دیجیتال در صنعت بانکداری و پرداخت گفت:در اکوسیستم پرداخت خرد، بیماری‌ها و مشکلاتی وجود دارد که باید برای رفع آنها جنگید و گاهی هزینه هم داد.

 

 

                          

نظام پرداخت نیازمند همگرایی اجزا است

حسین اسلامی سخنران دیگر این سمینار به ترسیم آینده پرداخت خرد در ایران پرداخت و گفت:در حال حاضربه ازای هر ۸ فرد زیر ۱۸ سال یک کارتخوان وجود دارد و این نشان دهنده مشکلات عملیاتی در نظام پرداخت در کشور است.

وی با تاکید بر این که وضعیت موجود پرداخت خرد در ایران با توجه به ذی نفعان مختلف،متفاوت است افزود:اکنون شرکت های زیادی دارای ولت‌های پرداختی هستند و چنان چه این شرکت‌ها درباره ولت‌های خود به تفاهم نرسند و بخواهند به رقابت ناسالم خود ادامه دهند،هزینه های زیادی را خواهیم پرداخت.

اسلامی توسعه این اکوسیستم‌ها را نیازمند حرکت آنها در کنار یکدیگر دانست و خاطرنشان کرد:اکنون در شرایطی هستیم که به دلیل وجود تحریم‌ها، امکان ورود کیف پول های شرقی و فراگیر شدن آن ها وجود دارد.ضمن این که ابزارهای خرد پرداخت ابزاری برای بازاریابی محسوب می شود.

وی یادآور شد:در حال حاضر به نقطه‌ای رسیده‌ایم که بانک ها با کمبود منابع پولی همراه هستند،از طرفی سيستم بانکی دیگر کشش افزایش قیمت کارمزدها را ندارد،بنابراین تنها راه موجود، توافق بر سر ولت هاست.

اسلامی راه حل پیش روی نظام پرداخت کشور را همگرایی همه اجزای اکوسیستم پرداخت دانست و تصریح کرد:برای حل مشکلات باید راه حل ها را یا خودمان خلق کنیم، یا از نمونه های خارجی بهره ببریم و بیش از این منابع خود را هدر ندهيم.

در پایان این سمینار نیز میزگردی با حضور چهره های مطرح نظام پرداخت کشور از جمله علیرضا بزرگمهری،حسام مقصودلو،جواد رجائیان،مهدی عبادی،ایمان محمدی و چند تن دیگر برگزار شد که مدیریت این میزگرد را نیز صادق فرامرزی،مدیرعامل شرکت ایران کیش عهده دار بود. 

 

                        

 

گزارشی از:حمیده قاسمی

لینک منبع

قالب وردپرس