جمعه 2ام آذر 1403

اگر نیاز باشد از ارزهای دیجیتال پشتیبانی خواهیم کرد !

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، کلی در گفتگو با جیم کرامر در برنامه مَد مانی از شبکه سی‌ان‌بی‌سی اظهار داشت که در بازه زمانی کوتاه‌مدت تا میان‌مدت، ارزهای دیجیتال به‌عنوان یک کلاس دارایی برای اندوخته‌های ارزی که اساس محصولات ویزا را شکل می‌دهند، تهدیدی محسوب نمی‌شوند. لیکن ایشان عنوان کرد که در صورت بهبود […]

523 Views


به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، کلی در گفتگو با جیم کرامر در برنامه مَد مانی از شبکه سی‌ان‌بی‌سی اظهار داشت که در بازه زمانی کوتاه‌مدت تا میان‌مدت، ارزهای دیجیتال به‌عنوان یک کلاس دارایی برای اندوخته‌های ارزی که اساس محصولات ویزا را شکل می‌دهند، تهدیدی محسوب نمی‌شوند. لیکن ایشان عنوان کرد که در صورت بهبود پذیرش ارزهای دیجیتال در سال‌های آتی، ویزا تقاضای این کلاس دارایی را تسهیل خواهد بخشید.

آلفرد کلی در میان صحبت‌هایش با جیم کرامر اذعان داشت:

    من فکر می‌کنم باید بازاری باشد تا همانند ارزهای فیات با آن احساس راحتی داشته باشیم. اگر حرکتی در این مسیر انجام شود، ما نیز همسو با آن خواهیم شد. جیم، ما علاقه‌مندیم که در میان هر پرداختی که در جهان صورت می‌گیرد، قرار بگیریم؛ بدون در نظر گرفتن اینکه چگونه انجام می‌شود یا ارزی که با آن سروکار داریم چیست. پس اگر مجبور باشیم به این نقطه حرکت کنیم، این کار را انجام خواهیم داد. ولی این پدیده در حال حاضر بیشتر از اینکه یک روش پرداختی باشد، یک کالا محسوب می‌شود.

در بحبوحه ماجرا

ویزا پرنفوذترین شرکت سرویس‌دهنده کارت‌های اعتباری در بخش مالی است و به همراه مستر‌کارت در میان سودآورترین کسب‌وکارهای بازار قرار دارد.

در چشم‌انداز بلندمدت، آقای کلی بر این نکته تأکید دارد که ویزا نقش خود را به‌عنوان واسطه برای کاربران کریپتو ایفا خواهد کرد تا آن‌ها در بستر پلتفرم‌های ویزا با پرداخت کارمزدی قادر به ارسال و دریافت دارایی‌های دیجیتال باشند.

آلفرد کلی

هرچند که ویزا برای همساز شدن با ارزهای دیجیتال تنها با توصیفاتی که مدیرعامل آن داشت، راضی می‌شود و این زمانی اتفاق می‌افتد که این کلاس دارایی توسط جریان اصلی به‌کار گرفته شود؛ اما با این حال مسئله‌ای که وجود دارد این است که ارزهای دیجیتال برای انجام فرایند پرداخت نیازی به واسطه‌ها ندارند.

با در نظر گرفتن کیف پول‌های غیر محرمانه و پلتفرم‌های متن‌باز، کاربران ارزهای دیجیتال قادر خواهند بود دارایی‌های دیجیتال خود را بدون نیاز به پرداخت هزینه اضافی به شرکت‌های واسطه علاوه بر کارمزد معین اکوسیستم ماینرها، به‌صورت بهینه و ایمن انتقال دهند.

در حال حاضر، به دلیل کمبود پذیرش تجاری ارزهای دیجیتال، تشویق کسبه به استفاده از این فناوری برای سفارش محصولات ساده‌ای نظیر غذا و قهوه کار دشواری است. یک موسسه مالی در حد و حدود ویزا به‌تنهایی قادر است پذیرش ارزهای دیجیتال را بین کسبه و در مقیاس بزرگی افزایش دهد.

اما نیتی که ویزا در سر دارد، مورد هدف قرار دادن حوزه ارزهای دیجیتال برای انجام خدمات واسطه‌گری است که چندین سال بعد اتفاق خواهد افتاد؛ زمانی که به‌احتمال قوی ارزهای دیجیتال مورد‌قبول کسبه واقع شده و به جایگزین اندوخته‌های ارزی مانند دلار آمریکا تبدیل شده است.

حرکت بزرگ فیدلیتی

زمان حمایت از ارزهای دیجیتال و آزمودن آن همین حالاست؛ هنگامی‌که در حال تجربه رشد نمایی است و هنوز در مراحل اولیه خود قرار دارد.

در سال‌های آتی انتظار داریم حوزه ارزهای دیجیتال شدیداً به سیستم‌ها و خدمات غیرمتمرکز اتکا کند؛ چشم‌اندازی که پلتفرم‌های حاضر در بازار مانند بایننس نیز انتظار آن را می‌کشند و فعالیت‌هایی که در زمینه توسعه صرافی‌های غیرمتمرکز انجام داده‌اند بیانگر این نکته است.

پیش از این اسامی بزرگی در حوزه مالی از فیدلیتی و سیتی‌گروپ گرفته تا گلدمن ساکس با مشاهده تقاضای کافی برای کلاس جدید دارایی، شروع به ارائه خدمات خود به سرمایه‌گذاران بازار ارزهای دیجیتال کرده‌اند. این در حالی است که شرکت‌های دیگری نظیر ویزا، مورگان استنلی و چندین موسسه مالی دیگر در ورود به این حوزه جانب احتیاط را رعایت کرده‌اند.

 

منبع: ارز دیجیتال

لینک منبع

قالب وردپرس