به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، بنابر این تفاهمنامه که به امضای شهریار خلیلی مدیرعامل این شرکت و محمد مظاهری، مدیرعامل شرکت توسن تکنو رسید، تجربههای این دو مجموعه از بازار پرداخت الکترونیک کشور و فناوریهای روز دنیا به شکلی هدفمندتر در مسیر خدماترسانی با محوریت و تاکید بر نوآوری به اشتراک گذاشته خواهد شد.
در ابتدای این نشست، خلیلی ۶ محور اصلی این تفاهمنامه را برشمرد و گفت: با اجرایی شدن محور اول، از این پس کاربران سکه میتوانند نسبت به تهیه بلیت تک سفره مترو تهران و حومه اقدام کنند و در محور دوم امکان شارژ کارت بلیتهای مترو در پایانههای به پرداخت مقدور خواهد بود.
وی در ادامه افزود: در همین راستا طرفین، گسترش خدمات حمل و نقل عمومی در سایر حوزهها مانند تاکسیها و … را با تمام توان دنبال خواهند کرد. این اقدامات با استفاده از ظرفیت سها توسن محقق میشود. نکته قابل توجه در ارائه راهکارهای متقابل از سوی دو شرکت برای کاهش هرچه بیشتر تماس با ابزارهای فیزیکی بانکی و پرداختی به ویژه در شرایط حال حاضر کشور (شیوع ویروس کرونا) است و برای همه هموطنان راهگشا خواهد بود.
خلیلی سومین محور همکاری را ایجاد امکان انتقال وجه کارت به کارت از مبدأ بانک ملت روی اپلیکیشنهای شاپ و ایزیپی عنوان کرد و افزود: محور چهارم این همکاری تجهیز این دو اپلیکیشن به خواندن بارکد دوبعدی پایانههای به پرداخت (که هم اکنون همه آنها مجهز به این خدمت میباشند) است.
در ادامه مدیرعامل توسن تکنو محور پنجم همکاری را ایجاد بستر الکترونیک برای مدیریت فروشگاههای سوپرمارکتی از طریق یک فینتک جدید با نام تجاری شاپ عنوان کرد و گفت: با استفاده از این سرویس که شاپ نام دارد و بهصورت مکمل PSP عمل میکند، مدیریت سه بخش فروشگاه اینترنتی، کارتخوان وصندوق روی یک بستر فراهم خواهد شد که انجام امور حسابداری و انبارداری را بدون نیاز به حضور فیزیکی میسر خواهد کرد. از سویی دیگر، حضور مشتریان را مانند اپلیکیشن اسنپ روی این سرویس خواهیم داشت و میتوانیم پیشنهادات خود را از این طریق با آنها در میان بگذاریم و خدمات دریافتی مشتریان از PSP را از ۲۰ خدمت به ۶۰ خدمت افزایش دهیم.
به گفته مدیرعامل شرکت بهپرداخت ملت، ششمین محور این همکاری که یکی از مهمترین محورهای آن است، ایجاد و افزایش تنوع در روشهای پرداخت هزینه سوخت در جایگاههای سوختگیری است.
خلیلی در این باره اظهار کرد: بهپرداخت از معدود شرکتهای پرداخت الکترونیک در حوزه سوخت است که ارائهدهنده روشهای متنوع پرداخت هزینه سوخت در جایگاهها با استفاده از نرمافزارها و سختافزارهای خود بوده و این بار نیز تلاش کرده تماس فیزیکی برای پرداخت در جایگاهها را با کمک سه اپلیکیشن سکه، شاپ و ایزیپی به حداقل ممکن برساند. بدین ترتیب با ترکیب ابزار QR و کارت بانکی، همزمان امکان پرداخت از سه طریق کارت، کیف پول الکترونیک و اسکن کد دو بعدی با موبایل وجود خواهد داشت.
وی افزایش اقبال عمومی در استفاده از بارکد دوبعدی را مثبت ارزیابی کرد و افزود: در حال حاضر از نظر امکانات نرمافزاری و سختافزاری مشکلی وجود ندارد و تنها باید فرهنگسازی لازم انجام شود تا در حوزه QR هم مانند کارت بانکی که هماکنون به صورت میلیاردی تراکنش دارد، شاهد فراگیری خدمات ارائه شده باشیم.
در ادامه مدیرعامل توسن تکنو این همکاری را نخستین همکاری دو شرکت در صنعت پرداخت با این سطح از تمرکز بر فناوری و نوآوری و کار مشارکتی خواند و افزود: بهپرداخت بزرگترین PSP ایران، خاورمیانه و پانزدهمین شرکت پرداخت الکترونیک جهان با بالاترین سهم از کارتخوانهای کشور است که ما درصدد همکاری با آن در راستای ظرفیتسازی خدماتی با تکیه بر فناوری، تولید و نوآوری هستیم.
مظاهری با اشاره به انجام روزانه ۱۰ میلیون سفر بهصورت تکسفره در مترو تهران، نتیجه این همکاری را خیر و برکت برای عموم مردم دانست و گفت: ارائه بلیت الکترونیک تکسفره مترو نخستین گام این همکاری است و انشاءالله با کمک فاوا در توسنسها سایر گونههای بلیت را در بستر موبایل عرضه خواهیم کرد تا گامی در مسیر سادگی و راحتی هرچه بیشتر و کمک به حفظ سلامت، وقت و انرژی مردم برداریم.
مظاهری با بیان اینکه برای فینتک جدیدمان با نام تجاری شاپ ۵۰۰ نقطه را در گام اول هدفگذاری کردهایم، افزود: ما بهعنوان اولین تولیدکننده کارتخوانهای سوخت درصدد هستیم تا با همکاری بهپرداخت امکان پرداخت هزینه سوخت بهصورت موبایلی فراهم شود.
این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.