جمعه 2ام آذر 1403

التیماتیوم بورس به بانک تجارت/ خطر تعلیق پذیرش از بازار سرمایه

به گزارش اخبار بانک، بانک تجارت در ترازنامه 29 اسفند 96 اعلام کرده است که 73 هزار و 943 میلیارد ریال زیان انباشته دارد . سرمایه این بانک بزرگ بورسی 45 هزار و 700 میلیارد ریال است و بر اساس ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارت که مقرر می‌دارد که اگر بر اثر زیان‌های وارده حداقل […]

598 Views


به گزارش اخبار بانک، بانک تجارت در ترازنامه 29 اسفند 96 اعلام کرده است که 73 هزار و 943 میلیارد ریال زیان انباشته دارد . سرمایه این بانک بزرگ بورسی 45 هزار و 700 میلیارد ریال است و بر اساس ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارت که مقرر می‌دارد که اگر بر اثر زیان‌های وارده حداقل نصف سرمایه شرکت از میان برود، هیات‌مدیره مکلف است بلافاصله مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام را دعوت کند تا موضوع انحلال یا بقای شرکت مورد شور و رای واقع شود؛ پذیرش این بانک در بورس  مورد توجه سازمان بورس قرار گرفته و در واقع با تهدید روبرو است. 

 

بر اساس این گزارش سازمان بورس طی اطلاعیه ای تا تاریخ  31 اردیبهشت 98 به بانک تجارت مهلت داده تا وضعیت خود را بهبود بخشد در غیر اینصورت ممکن از پذیرش آن در بورس مورد بازنگری قرار گیرد.

برای دیدن اطلاعیه بورس اینجا را کلیک کنید.

 

اطلاعیه بورس در خصوص بانک تجارت از این قرار است: 

 

« شرکت بانک تجارت – نماد: وتجارت ؛ موضوع: اعطای فرصت به ناشر جهت رعایت دستورالعمل پذیرش اوراق بهادار

 

به اطلاع مي‌رساند با توجه به عدم رعایت مفاد ماده 38 دستورالعمل پذیرش اوراق بهادار در بورس اوراق بهادار تهران (زیان دهی شرکت طی دو سال مالی اخیر ) بورس اوراق بهادار تهران اقدام به اعطای فرصت 9 ماهه به ناشر (تا تاریخ 1398/02/31) جهت رعایت موارد فوق کرده‌است.»

 

گفتنی است؛ در فصل پنجم دستورالعمل پذیرش اوراق بهادار در بورس اوراق بهادار تهران که در 61 ماده، 20 تبصره و 5 پیوست تصویب و منتشر شده در خصوص  تعلیق و لغو پذیرش اوراق بهادار  آمده است : 

 

«بخش اول: تعلیق پذیرش اوراق بهادار

 

مادۀ 38 – در صورت عدم ایفای تعهدات ناشر، مطابق با مواد 35 و 36 این دستورالعمل، بورس می‌تواند با رعایت حقوق سهامداران، پذیرش اوراق بهادار پذیرفته‌شده را حداکثر برای مدت 3 ماه به حال تعلیق درآورد. تعلیق اوراق بهادار پذیرفته‌شده برای مدتی بیش از 3 ماه منوط به موافقت هیئت پذیرش خواهد بود. در هر صورت مدت تعلیق موضوع این ماده حداکثر 6 ماه خواهد بود.»

لینک منبع

قالب وردپرس