به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا پور ابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر امروز در نشست هماهنگی عملیات اجرایی اسناد توسعه ۳۱ شهرستان کمتر توسعه یافته کشور که به میزبانی وزارت کشور و با حضور استانداران و فرمانداران برگزار شد، اظهار داشت: اقداماتی که امروز به دلایل مختلف در حوزههای فعالیت اجرایی از منظر نگاه اقتصادی انجام میشود، پاسخگوی نیازهای جامعه نیست.
وی ادامه داد: رهبر انقلاب قبل از ارسال بودجه به مجلس شورای اسلامی در آذر ماه یک یادداشت نوشتند که بحث آن این بود که هیچ انطباقی بین بودجه با شرایط اقتصادی کشور نیست، اگر از بنده هم که به عنوان یک خدمتگزار در مجلس که سالها با بحث بودجه درگیر بودم سوال شود میگویم حداکثر تفاوت بودجه ۹۸ با سالهای گذشته پنج درصد است. ساختار بودجه ۹۸ همان ساختار بودجه سالها و دهههای گذشته را دارد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: یادداشت رهبر انقلاب حاکی از این بود که باید جنس تصمیمات در حوزه مسائل اقتصادی که بخش مهم آن بودجه است متفاوت شود و این تفاوت ملزم به تغییرات اساسی است.
پور ابراهیمی تصریح کرد: واژه تحول سازی در اقتصاد در گفتمانی است که رهبری اعلام کردند و در بیانیه گام دوم نیز به آن اشاره شد. این تحولات فقط در بخش بودجه نخواهد بود یک بخش حوزه اقتصادی بودجه است. بخشهای دیگر آن مسائل دیگری میشود.
وی خاطر نشان کرد: رئیس جمهور در اولین جلسه بعد از این یادداشت رهبری در جلسه شورای عالی این موضوع را مطرح کردند. در آن جلسه رئیس جمهور گفتند که از رهبری یک فرصت ۴ ماهه خواستند آن چیزی که ما اطلاع داریم این است که نامهای که رئیسجمهور خدمت رهبری دادند دارای ۱۱ محور است. ما هم در مرکز پژوهشهای مجلس و کمیسیون اقتصادی موضوع طرح تحول ساختار اقتصادی را با جدیت پیگیری میکنیم.
پور ابراهیمی اظهار داشت: صحبتی که امروز خدمت استانداران و مهمانان این جلسه دارم این است که امروز فرصت مناسبی برای تغییر نگاهها، فرآیندها و استفاده از ظرفیتهای گذشته برای تحولات اقتصادی است.
وی در پایان با اشاره به تفویض اختیارات به استانداران خاطرنشان کرد: تحولات اقتصادی بر روی تفویض اختیار به استانداران خیلی تأثیری ندارد. چیزی که ما در استانها به آن نیازمند هستیم این است که ظرفیت اقتصادی در دست استانها باشد.