احترام به اصل تفکیک قوا و قانونمداری در کشور نهادینه شود
احترام به اصل تفکیک قوا و قانونمداری برای هم افزایی و توسعه کشور باید به معنی واقعی نهادینه شود. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازایرنا، سید شهاب الدین چاوشی روز پنجشنبه در سی و یکمین اجلاس سراسری خانه صنعت و معدن کشور در سالن همایش های اتاق بازرگانی سمنان افزود: در زمان […]
![](https://bankdaripress.ir/wp-content/uploads/2018/11/XT83100855-72660861.jpg)
احترام به اصل تفکیک قوا و قانونمداری برای هم افزایی و توسعه کشور باید به معنی واقعی نهادینه شود.
– به گزارش سایت قطره و به نقل ازایرنا، سید شهاب الدین چاوشی روز پنجشنبه در سی و یکمین اجلاس سراسری خانه صنعت و معدن کشور در سالن همایش های اتاق بازرگانی سمنان افزود: در زمان حاضر کشور از نقص و نقض در قوانین رنج می برد و احترام به قانون باید برای توسعه پایدار در کشور در اولویت کاری همگان قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: باید قوانین مصوب به معنی واقعی در کشور اجرا شود و قانونمداری ضامن ثبات و پایداری ایران اسلامی است.
چاوشی تصریح کرد: از آقای احمد همتی نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی می خواهم طرحی را برای محدود کردن دوره نمایندگی در مجلس شورای اسلامی فقط برای یک دوره تدوین کنند تا از ورود افرادی که کارایی چندانی ندارند به این نهاد ارزشی جلوگیری شود.
استاندار سمنان گفت: باید به اصل تفکیک قوا در کشور احترام گذاشت، به هیچ عنوان نباید به افرادی که طبق قانون در عزل و نصب کارکنان دولت مانند بخشداران حق ورود ندارند اجازه دخالت در این دست امور داد.
چاوشی ادامه داد: نمایندگان مجلس می توانند به دولتمردان مشاوره بدهند اما حق دخالت در کار نهادهای اجرایی را ندارند .
وی اضافه کرد: دخالت نمایندگان مجلس در کار دولت زمینه ساز سفره چینی است و مگر می شود نماینده ای در عزل نصبی دخالت کند و از آن مسئول در آینده بر کارهای مختلف توقع حمایت نداشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: باید در بخش های مختلف اقتصادی و اجتماعی کار را به مردم واگذار کرد، باید با همدلی برای رفع مشکلات کشور قدم برداشت.
استاندار سمنان گفت: فرصت های سرمایه گذاری متعددی در استان سمنان وجود دارد و نهادهای اجرایی این استان با همدلی برای ورود فعالان اقتصادی به این منطقه از کشور فرش قرمز پهن می کنند.
سی و یکمین اجلاس سراسری خانه صنعت و معدن کشورروزهای 23 و 24 آبان در استان سمنان برگزار شد.
بیان مشکلات واحدهای صنعتی کشور و بازدید شرکت کنندگان این همایش از چند واحد صنعتی و تولیدی سمنان از دیگر برنامه های سی و یکمین اجلاس خانه صنعت و معدن ایران در استان سمنان بود.
سید عبدالوهاب سهل آبادی رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران، دبیران خانه صنعت و معدن تمام استان های کشور، برخی دست اندرکاران وزارت صنعت، معدن و تجارت، احمد همتی رییس مجمع نمایندگان استان، ابوالفضل حسن بیکی نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از فعالان اقتصادی استان سمنان حضور داشتند.
کلید واژه ها: مجلس شورای اسلامی – کشور – استان – سمنان – صنعت – نمایندگان مجلس – قانون – اسلامی – معدن – اقتصادی – مجلس – خانه – ایران – شورای – اجلاس – نهادینه – اتاق بازرگانی – مشکلات – مردم – قوانین – دولت – سرمایه گذاری – کارکنان دولت – همایش – توسعه – نمایندگی – همتی – اجتماعی – پایداری – کارکنان