⚡ تازه ترین‌ها
بانکداریپرس
مرجع تخصصی اخبار مالی

ماجرای ابراختلاس 45 هزارمیلیاردی در واردات نهاده های دامی

به گزارش فرکانس، موضوع تخلف در واردات نهاده‌های دامی بار دیگر به یکی از پرونده‌های مورد توجه مجلس تبدیل شده است. عباس بیگدلی، رئیس هیئت تحقیق و تفحص مجلس از واردات و توزیع نهاده‌های دامی، از شناسایی تخلفی با ارزش تقریبی ۴۵ هزار میلیارد تومان در فرآیند واردات این کالاها خبر داده است. بر اساس […]

به گزارش فرکانس، موضوع تخلف در واردات نهاده‌های دامی بار دیگر به یکی از پرونده‌های مورد توجه مجلس تبدیل شده است. عباس بیگدلی، رئیس هیئت تحقیق و تفحص مجلس از واردات و توزیع نهاده‌های دامی، از شناسایی تخلفی با ارزش تقریبی ۴۵ هزار میلیارد تومان در فرآیند واردات این کالاها خبر داده است.

بر اساس اظهارات بیگدلی، ابعاد این پرونده به حدود ۳.۵ میلیون تن نهاده دامی مربوط می‌شود. به گفته رئیس هیئت تحقیق و تفحص، برای واردات این محموله‌ها ارز ترجیحی اختصاص یافته، اما بخشی از نهاده‌های واردشده در شبکه توزیع عرضه نشده‌اند.

ابهام درباره سرنوشت ارز ترجیحی

طرح این ادعا، پرسش‌های مهمی درباره نحوه تخصیص و مصرف ارز ترجیحی واردات نهاده‌های دامی و همچنین سرنوشت محموله‌هایی که قرار بوده وارد شبکه توزیع شوند، ایجاد کرده است.

در صورت تأیید نهایی این موارد، موضوع می‌تواند ابعاد گسترده‌ای در حوزه تخصیص منابع ارزی، واردات کالاهای اساسی و زنجیره توزیع نهاده‌های دامی داشته باشد.

با این حال، رقم ۴۵ هزار میلیارد تومان و جزئیات مطرح‌شده، در حال حاضر در چارچوب اظهارات رئیس هیئت تحقیق و تفحص مجلس مطرح شده و برای مشخص‌شدن ابعاد دقیق پرونده، باید مستندات ارائه‌شده و نتایج نهایی تحقیق و تفحص و بررسی‌های قانونی منتشر شود.

بنابراین، تا زمان اعلام نتایج رسمی و قطعی، نمی‌توان این ادعا را به‌عنوان یک تخلف اثبات‌شده تلقی کرد و جزئیات پرونده همچنان نیازمند بررسی و اعلام نظر مراجع مسئول است.

منبع این گزارش:

این خبر به صورت خودکار توسط پلتفرم BankdariPress از خبرگزاری فرکانس بیمه استخراج شده است.

مشاهده متن کامل
خانه
جستجو
آرشیو